Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Nye headsets fra EPOS

Danske EPOS er klar med nye headsets. IMPACT 700, 800 og 1000 har det tilfælles at de er udviklet med stort fokus på voice pick-up. Nedenfor kan du læse både mere om det og om de enkelte modeller.

Afsnit i artiklen

EPOS har rødder i mere end 115 års lyd- og kommunikationsekspertise gennem virksomhedens tidligere tilknytning til Sennheiser Communications. I 2020 blev EPOS et selvstændigt selskab og har siden fokuseret på at levere lydteknologi til blandt andet det professionelle segment. Deres headsets kombinerer avanceret lydteknologi med stilfuldt design.

EPOS er en dansk virksomhed, med hovedsæde i Ballerup.
1 af 6

Voice pick-up

Som nævnt indledningsvist er voice pick-up et stort fokusområde for EPOS. Sammenfattende kan voice pick-up beskrives som mikrofonens evne til opsamle og sende lyd til modtageren. Det gøres ud fra en række forskellige parametre, der hver især bidrager til den bedst mulige lyd.

Nogle af de parametre som EPOS har fokus på i den forbindelse er eksempelvis:

 • Mikrofontype
  Forskellige typer af mikrofoner som fx omnidirektionelle (der opsamler lyd fra alle retninger) eller retningsbestemte (der fokuserer på lyd fra en bestemt retning), kan have indflydelse på headsettets evne til at opfange lyden bedst muligt. Placeringen af mikrofonen har også betydning.
 • Støjreduktionsteknologi
  Avancerede funktioner som støjreducering eller støjisolering, hjælper med at minimere baggrundsstøj og fokusere på stemmen, hvilket også forbedrer voice pick-up.
 • Mikrofonfølsomhed
  Dette er en måling af, hvor godt mikrofonen kan opfange lyde og konvertere dem til elektriske signaler. Højere mikrofonfølsomhed betyder normalt bedre voice pick-up, men det kan også føre til mere følsomhed over for omgivende støj. Derfor kan dette let være en fin balancegang, som kræver stor opmærksomhed.
 • Softwarestyring
  Indbygget software, der kan justere mikrofonens følsomhed og lydkvalitet baseret på brugerens præferencer eller omgivende lydforhold, kan give større kontrol og øge muligheden for bedre lyd.

Alt sammen er det noget, der er med til at give en helhedsoplevelse omkring den gode lyd. Netop det at kunne opfange stemmen, og levere denne lyd i modtagereneden, er den vigtigste faktor for effektivitet og pålidelighed, når vi deltager i videomøder.

Et af eksemplerne på disse særligt udviklede teknologier er EPOS' BrainAdapt. I videoen kan du høre mere om tankerne bag EPOS BrainAdapt, som alle de tre headsets længere nede på siden er udstyret med.

Tre headsets fra EPOS

EPOS har en meget bred serie af headsets, og kan således dække ethvert behov indenfor dette område. Tre af de headsets vi præsenterer her, tager alle højde for det faktum, at flere og flere af os sidder i åbne kontormiljøer, hvor den omkringliggende støj kan skabe forstyrrelser.

Støj kan være forstyrrende, så hvad er bedre end at kunne mute sine omgivelser med et godt headset?
1 af 6

Impact 700

IMPACT 700 er et pålideligt kablet headset designet til eksempelvis callcentre. Det tilbyder avanceret voice pick-up med 3 digitale MEMS-mikrofoner og Super Wideband-lyd til krystalklare samtaler. Dette headset fås i både en mono- (en kop) eller stereo (to kopper)-udgave, og leveres med en ergonomisk in-line kontrolenhed for nem håndtering af opkald. IMPACT 700 leveres i øvrigt med hele 3-års garanti.

Impact 800

IMPACT 800 er et kablet stereo-headset, der er ideelt til moderne kontormedarbejdere. Det har 4 digitale MEMS-mikrofoner og avanceret støjreducering (ANC) for at sikre klar kommunikation i støjende miljøer. IMPACT 800 har Super Wideband-lyd og tilbyder smarte betjeningsfunktioner.

Impact 1000

IMPACT 1000 er et trådløst Bluetooth-headset med triple connectivity til fleksibel brug i åbne kontormiljøer. Det har 4 digitale MEMS-mikrofoner, avanceret støjreducering og Super Wideband-lyd. IMPACT 1000 inkluderer en opladningsstander og har en trådløs rækkevidde på op til 30 meter. 

1 af 6

Selvfølgelig Microsoft Teams-certificerede

Hvis din virksomhed også, som rigtig mange andre virksomheder i Danmark, benytter Teams, vil det sikkert give ro i maven at vide, at alle de nævnte headsets er certificeret til Microsoft Teams.

Processen for at få et produkt Microsoft Teams-certificeret indebærer udvikling og testning af produktet i overensstemmelse med Microsofts retningslinjer, efterfulgt af test, validering og endelig godkendelse af Microsoft, hvilket bekræfter produktets evne til at fungere effektivt med Teams-platformen.

At et produkt er Microsoft Teams certificeret er din sikkerhed for, at produktet vil fungere upåklageligt sammen med Teams, og leve op til en række kvalitetskrav opsat af Microsoft.
1 af 6

Og meget mere...

EPOS producerer som sagt en bred vifte af produkter til videomøder, som alle løfter kvaliteten af dine møder. Du kan se alle deres produkter på deres hjemmeside her. Hvis du kunne tænke dig at se eller afprøve nogle af produkterne, eller skulle have spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os via kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat