Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Leje af LED storskærme

LED storskærme dække en bred vifte af behov fra det oplagte til det kreative.

Vi har samlet nogle af de områder hvor vi ser et oplagt potentiale for at benytte LED storskærme nedenfor, men har du en skør ide eller en svær udfordring, så tag endelig fat i os – så finder vi en løsning, der får dit budskab til at træde frem på en både æstetisk og opmærksomhedsskabende måde. Du har også mulighed for at få input til løsninger og grafisk indhold fra vores kreative afdeling, som skaber den helt rigtige wow-effekt til dit arrangement.

Vi tilbyder følgende LED-løsninger:

  • LED-moduler til skærmopbygning
  • Mobile udendørs LED-skærme
  • Mobile indendørs LED-skærme (130" Samsung LED WOWmaker)

Både ude og inde

LED er et alsidigt produkt som fås i mange former og til mange formål. Vi har LED som kan klare vejr og vind og dermed egner sig til udendørs formål med mobile LED-trailere, der nemt og hurtigt kan opstilles, såvel som indendørs LED, der kan bygges op som byggeklodser og tilpasses de omgivelser det skal passe ind i.

Mobile indendørs LED-skærme (130" Samsung LED WOWmaker)

Mobile indendørs LED-skærme er gode i lyse omgivelser og kan levere høj opløsning som sikrer detaljerne i billedet.

Et eksempel på dette er vores Samsung LED WOWmaker, som er en 130" full hd LED skærm, der er lynhurtig at opsætte. Skærmen kan hæves op til 130 cm (til underkanten af billedet), så dem der står bagerst i lokalet også kan få glæde af skærmen. 

 

Udstillinger og messer

Som standholder på en udstilling eller messe er det afgørende at blive set og ikke overset. Med en LED skærmvæg får du mulighed for at promovere din virksomhed, fremvise et eller flere specifikke produkter eller andre relevante budskaber. Du kan fuldstændig frit vælge indholdet, og selv disponere over skærmens områder og fx vise video på en del af skærmen mens den øvrige del af skærmen udfyldes af et stillbillede.Hvor høj, bred eller buet din opsætning skal være, er op til dig.

Scener

I forbindelse med både større og mindre scener giver LED også nogle gode muligheder for at skabe en opmærksomhed på din event. Vi kan dække op til 100 m² som enten kan hænge fra loft/stativ eller stå på gulvet.

Sportsarrangementer

Ved sportsarrangementer kan LED være et oplagt bud i forhold til sponsorreklame på bander eller storskærme, såvel udendørs på stadions som indendørs i haller/arenaer. Og så kan LED selvfølgelig anvendes til nyttig tilskuer-information om den igangværende sportsaktivitet, som eksempelvis kunne være score, resterende kamptid, periode og lignende.

Få mere information

Ønsker du mere information om vores LED-skærmløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge én af vores 5 afdelinger til en demonstration og en snak om dit næste arrangement. Ring eller skriv til os via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat