Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Netværksbaseret platform (Q-SYS)

Q-SYS er et enestående håndterbar lyd-, video- og kontrolplatform bygget op omkring en moderne og standardbaseret it-arkitektur.

Afsnit i artiklen

Q-SYS løsningen fungerer som et softwarebaseret fundament til distribution af lyd og billede, samt kontrol af udstyr til afvikling af film og lyd. Løsningen er fleksibel, skalerbar og er designet ved hjælp af standardprincipper. Det gør den nem at programmere og at tilpasse specifik til den enkelte løsning/bruger.

1 af 6

Derudover muliggør dens moderne it-arkitektur og et sæt udviklingsværktøjer (kaldet "Q-SYS Open") et helt økosystem af tredjepartsintegrationer udviklet af godkendte Q-SYS partnere samt et verdensomspændende fællesskab af Q-SYS programmører og udviklere.

Q-SYS løsninger findes i dag mange, såvel store som mindre biografer, men også andre steder, hvor der er brug for kontrol og distribution af billede og lyd. Eksempelvis anvender Legoland i Windsor løsninger med Q-SYS.

Læs meget mere om Q-SYS på QSC's hjemmeside her.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker i forbindelse med både eksisterende såvel som nye biografløsninger, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat