Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

ActiveFloor: Det interaktive spil- og læringsunivers, hvor læring og leg går op i en højere enhed

ActiveFloor er fremtiden inden for undervisning! Oplev et banebrydende interaktivt gulv, bord eller væg, der skaber et interaktivt og engagerende miljø med spændende spil og læringsaktiviteter. Det er også muligt at skabe unikke spil selv, som nemt og hurtigt kan implementeres i enhver undervisning eller aktivitet.

Afsnit i artiklen

Med ActiveFloors interaktive univers kan du skabe et interaktivt læringsmiljø, der begejstrer og fascinerer, uanset om det er i undervisningslokaler, børnehaver, museer eller indkøbscentre. ActiveFloor tilbyder en unik oplevelse, der vil tiltrække og underholde brugere i alle aldre.

Oplev fremtiden i dag

Med ActiveFloor kan du forvandle et almindeligt gulv, bord eller væg til en interaktiv spilleplads. Ved hjælp af avanceret sensor- og projekteringsteknologi reagerer gulvet på brugernes bevægelser, hvilket åbner døren til en verden af spændende spil og læringsaktiviteter.

ActiveFloor kan anvendes af både børn og voksne.
1 af 6

Udforsk et spilbibliotek med mere end 10.000 spil

ActiveFloor indeholder spil til ethvert klassetrin, fag, sprog og aktivitetsniveau. Det er nemt og hurtigt at finde materiale til de forskellige kategorier i det unikke online-platform, MyFloor.

Det er også muligt selv at udvikle spil til din nøjagtige undervisning eller aktivitet, som du ligeledes kan dele og lade andre brugere benytte. Børn kan udforske og lære gennem sjove og engagerende spil og aktiviteter, mens voksne kan nyde de fordelene ved et brugervenligt inspirerende univers.

Screenshots for nogle af de forskellige spil på ActiveFloor.
1 af 6

Brugervenligt og fleksibelt

ActiveFloor er designet til nem implementering og brugervenlighed. Systemet kan tilpasses til forskellige rumstørrelser og konfigurationer og kræver ingen komplicerede installationer eller specialuddannelse. Alt, hvad du behøver, er en glat overflade, strømtilslutning og adgang til internet. På kort tid kan du opleve de spændende muligheder, som ActiveFloor tilbyder.

Der er store muligheder for variation på ActiveFloor.
1 af 6

Skab en unik oplevelse med ActiveFloor

Lad os sammen gå en fremtiden i møde, hvor læring og leg går op i en højere enhed. Besøg activefloor.com i dag for at lære mere om de mange muligheder i dette unikke læringsunivers.

Hos AV CENTER står vi klar til at rådgive og hjælpe dig med at implementere ActiveFloor.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat