Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Projektorer til biografer

Vi samarbejder med markedets bedste leverandører af projektorer til biografer og kan derfor altid tilbyde dig en løsning, der dækker dine behov og ønsker.

Afsnit i artiklen

Vi leverer blandt andet projektorer fra Christie og Barco, der udmærker sig ved knivskarpe billeder med masser af lys, farver og kontrast i varierende billedstørrelser helt op til Premium Large Format (PLF). Når du vælger en laserprojektor, får du en høj driftssikkerhed og lavere driftsomkostninger grundet det lavere strømforbrug.

Bliv klogere på projektorer

Christie har leveret udstyr til filmbranchen helt fra 35 mm filmens tid og er det mest anvendte brand i UK og Norge, men også andre europæiske lande er godt med. Og så naturligvis i USA og Canada.

Eksempel på en af projektorerne fra Christie
1 af 6

RGB-laser er den nyeste teknologi. Der er i projektoren en laser for hver er de tre grundfarver (rød-grøn-blå). Christie var den første med denne teknologi, som koster lidt mere end en projektor med xenonkolbe. Til gengæld slipper man for at skifte xenonkolbe, og man får en super billedkvalitet med masser af lys, et større farvespektrum og et mindre energiforbrug. De fleste RGB-laser projektorer kan leveres med et Ultra High Contrast (UHC) objektiv. Hermed opnås en kontrast på 6000:1 mod tidligere 2000:1.

Bagside af projektor
1 af 6

Projektorerne fås både med en opløsning på 2K og 4K. Christie kan naturligvis også levere projektorer med en xenonkolbe som lyskilde i stedet for laser.

Begge typer projektorer kan leveres med en IMS (Integrated Media Server). Hvis man allerede har en nyere IMS, vil denne kunne anvendes i projektoren.

Christie - The Masters of Light

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker i forbindelse med både eksisterende såvel som nye biografløsninger, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat