Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Konferencer og kongresser – individet og budskabet i centrum

Gennem sparring med dig om dit arrangement – hvad enten det er et politisk landsmøde, kongres eller organisatorisk konference, skaber vi rammerne for målrettet kommunikation, så dit budskab kommer klart og tydeligt ud. Vi stiller teknik til rådighed, der gør det muligt, at præsentationer og interaktiv dialog kan gennemføres professionelt og under de rigtige fysiske forhold.

I bestræbelserne på at få dialogen og budskabet rigtigt igennem, er det vigtigt at tænke over, hvordan man som parti eller organisation fremstår. Vores kreative afdeling kan komme med forslag til, hvorledes det scenografiske udtryk skal præsenteres samt at der er overensstemmelse mellem de budskaber som lanceres, den grafiske præsentation og selve scenens udformning.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad enten din kongres, konference eller stormøde skal holdes på et konferencested, i en sportshal eller i en lagerhal, kan vi være behjælpelig med både udstyr, teknik og mandskab. Vi går gerne med på råd tidligt i planlægningen af dit arrangement. Ud fra de fysiske rammer, dine ønsker og behov laver vi et oplæg, der blandt andet kan indeholde:

 • Lyd/højttalere
 • Lys og dekorationsbelysning
 • Skærme og projektorer
 • Mikrofoner og panelmikrofoner
 • Kameraproduktion
 • Streaming
 • Afstemning
 • Tolkning
 • Inddækning
 • Scene
 • Mobil LED skærm

Hvis du vælger os som leverandør, får du én leverandør, der tager det samlede tekniske ansvar. Men ikke nok med det, vores kreative grafiske afdeling er også gerne en aktiv medspiller, der kan hjælpe dig med det visuelle udtryk på dit møde samt designe din præsentationsskabelon.

Professionel lyd

Skal din konference eller kongres være en succes, er det alfa og omega, at deltagerne kan høre, hvad der bliver sagt fra scenen. Lydniveauet skal være behageligt, og taleforståeligheden skal være i top. Vi tilbyder udlejning af professionelle højttalersystemer, der kan dimensioneres alt efter salens størrelse og dine behov og ønsker.

Har du brug for professionel afvikling af lyden under din konference eller kongres, har vi både udstyret og mandskabet, der kan løfte den opgave.

Skab stemninger med lys

Sammen med lokalets udsmykning, er den rette lyssætning med til at skabe rammerne om den perfekte konference eller kongres. Lys skaber stemninger, så lad lyset være en aktiv del af totaloplevelsen. Hvis de fysiske rammer for arrangementet er en messehal eller lignende, vil en kreativ dekorationsbelysning være med til at skabe en hyggelig og imødekommende stemning. Vi tilbyder professionelle produkter til både dekorations-, scene- og lokalebelysning. Vores dygtige udlejningsteknikere programmerer lyssætningen, så den passer til dit behov.

Skærme og projektorer

Vores store udvalg af projektorer til leje og tilhørende lærreder gør, at vi altid kan finde en løsning, der vil dække dine behov og ønsker. Hvis du vælger en løsning med et bredt lærred til dit arrangement, kan vi vise flere forskellige billeder på samme tid, eksempelvis præsentation i den ene side, og ved siden af det, et kamerabillede af oplægsholderen. Mulighederne er mange, og vores kreative grafiske afdeling går gerne med på råd tidligt i processen, så alle dine ønsker og krav tænkes ind i løsningen. Hvis der er mange deltagere til din konference eller kongres, vil det være en god ide at opsætte infoskærme i gangarealer, breakout-lokaler og pauserum. På denne måde er deltagerne altid informeret om tidsplan, og hvad der skal ske. Vi udlejer fladskærme helt op til 98”.

Mikrofoner

Når du skal tale for en større forsamling, er det bedst for både taleren og tilhørerne, at der gøres brug af en mikrofon. Taleren kan tale i et normalt toneleje uden at skulle anstrenge sig, og tilhørerne får det fulde udbytte. Vi udlejer både headset-, clips- og håndmikrofoner.

Til paneldebatter og lignende, hvor der er flere forskellige talere, der sidder side ved side, er den bedste løsning panelmikrofoner, hvor taleren kan trykke sig ind, når der skal tales.

Kameraproduktion

Nogle møder skal foreviges på kamera og gemmes til senere brug. Vi tilbyder udlejning af helt simple kameraer på stativ, som du selv kan betjene, og større professionelle kameraopsætninger, hvor vi stiller med kamerafolk. Det, som optages, kan enten vises på storskærmene eller lagres, så du efterfølgende kan få det. Er der pressedækning til dit arrangement, deler vi gerne vores kamerasignal, så pressen også kan få de bedste billeder.

Streaming

Du kan også vælge at få dit arrangement streamet live ud via internettet. Det gør, at andre interesserede kan følge med i, hvad der sker, uden selv at være til stede i lokalet. Du bestemmer som arrangør, om der skal være offentlig adgang, eller om man skal være inviteret og dermed have et login for at få adgang til streamingen. Hvis du holder et stort arrangement i flere forskellige lokaler mv., kan du også vælge at få streamet indholdet fra hovedscenen ud til skærme i eksempelvis kaffe- og breakout-områder. Modtagerne kan se det streamede på tablets, mobile enheder eller direkte på en hjemmeside på deres laptop. Det er også muligt at vise det streamede via din egen hjemmeside. Vi tager os af hele processen i forbindelse med streaming fra udstyr og opsætning til afvikling. Mødet kan efterfølgende gemmes til on-demand visning.

Nem og enkel afstemning

Hvis der til din kongres skal træffes beslutninger, der skal afgøres ved afstemning, kan vi også være behjælpelige med afstemningsudstyr. Design og opsætning af spørgsmål laves i samarbejde med dig. Du bestemmer også selv, hvordan du vil have præsenteret resultaterne på storskærmene. Alle svar samles i et Excel-ark til efterfølgende behandling.

Tolkning

Hvis du har udenlandske deltagere til din konference eller kongres, kan et tolkeanlæg være med til at formindske eventuelle sproglige forviklinger. Vi sammensætter en løsning ud fra dine behov og ønsker.

Inddækning af lokalet

Vi kan forvandle en ellers stor og tom messehal til et intimt og hyggeligt konferencelokale ved hjælp af inddækning og kreativ dekorationsbelysning af ydrevæggene. Dine gæster vil aldrig fornemme, at arrangementet foregår i en ”stor tom hal”. Vores kreative afdeling går gerne med på råd tidligt i processen, så vi kan lave en løsning, der er helt unik for dit arrangement.

Scene, podier og talerstol

En ganske simpel opstilling med et par podier som scene gør, at indlægsholderen står en smule hævet over gæsterne og derved er til at se for alle. Vi kan bygge scener i forskellige størrelser og niveauer, det er dine ønsker og behov, der sætter grænsen. Vi har et udvalg af scenemøbler, som kan indgå i dit udtryk. Vores kreative grafiske afdeling udarbejder gerne uforpligtende forslag til scenografi, der vil være med til at gøre din konference eller kongres helt unik.

Mobil LED skærm

Den mobile LED skærm er bygget ind i en stor trailer og kan placeres der, hvor den gør bedst gavn og skaber mest blikfang. Du kan med fordel bruge den mobile LED skærm til at byde velkommen, når gæsterne kommer og som infoskærm, der informerer om praktisk information. Når arrangementet er slut, kan du ønske tak for i år og på gensyn. Da det er det viste indhold, der gør skærmen interessant, kan vores kreative grafiske afdeling i samarbejde med dig, være behjælpelige med udarbejdelse af indholdet.

 

Referencer

Få mere information

Ønsker du mere information om de AV løsninger vi udlejer til konferencer og kongresser, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge én af vores 5 afdelinger til en snak om dit næste arrangement. Ring eller skriv via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat