Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Fremtidens videomødeoplevelse – Microsoft Signature Rooms

I en stadig mere digitaliseret verden er møder og samarbejde centrale elementer for virksomheders succes. Microsoft Signature Rooms er et koncept, der transformerer traditionelle mødelokaler til innovative og avancerede rum, der byder indenfor til inkluderende videomøder for både dem som deltager fysisk og online.

Afsnit i artiklen

Indretning, møblering og AV-udstyret er alle elementer i at gøre et Microsoft Signature Room til mødelokale for inkluderende møder, hvor alle er i øjenhøjde og man sidder med front mod hinanden. Dem som ikke er med fysisk, skal have oplevelsen af, at de er med fysisk. AV-udstyret skal tilpasses lokalets størrelse, indretning og udformning.   

Signature Rooms kan etableres i både større og mindre mødelokaler. Se bl.a. disse modeller hvor Jabra demonstrerer forskellige opsætninger, i forskellige typer mødelokaler.
1 af 6

Nedenfor vil vi belyse fordelene ved Microsoft Signature Rooms for både virksomheden og brugen. Det er vigtigt at understrege, at produkter og teknologi ikke alene gør det. Man skal som mødedeltagere også gøre en indsats. Møder i dag holdes ikke kun for dem som er til stede fysisk, de holdes i høj grad også for dem, som er med online.

Fordele for virksomheden

Øget produktivitet
Microsoft Signature Rooms integrerer avancerede teknologier som touchskærme og Teams Rooms certificerede løsninger, hvilket muliggør problemfri samarbejde og deling af indhold på tværs af forskellige enheder. Dette reducerer spildt tid og øger mødets effektivitet.

Fremhævet professionalisme
Ved at tilbyde mødefaciliteter med nyeste løsninger viser virksomheder deres engagement i innovation og kvalitet, hvilket kan forstærke deres image og tiltrække kunder og talentfulde medarbejdere. Og det at udstyret er certificeret og spiller sammen minimerer risikoen for udfald og tekniske udfordringer ved afholdelse af videomøder.

Skalerbare og fleksible mødelokaler
Microsoft Signature Rooms er designet til at være skalerbare og tilpasningsdygtige, hvilket betyder, at virksomheder let kan tilpasse mødelokalerne til forskellige behov og mødetyper uden at skulle investere i omfattende ombygninger.

Optimeret samarbejde
Den integrerede Teams-platform gør det muligt for teams at samarbejde både lokalt og på tværs uden at tænke på geografiske begrænsninger. Ligeledes fremmes globalt samarbejde, da man simpelthen bare er tilgængelig.

Front Row sikrer at alle kan ses enkeltvist, så ansigtsmimik ikke går tabt og alle, uanset om de deltager fysisk eller online, er med på lige fod.
1 af 6

Fordele for brugerne

Brugervenlighed
Microsoft Signature Rooms tilbyder en intuitiv brugergrænseflade, der kræver minimal træning. Dette gør det let for brugerne at drage fordel af de avancerede funktioner uden besvær.

Bedre mødeoplevelse
Det tekniske udstyr skal ikke være besværligt at bruge. Nem og intuitiv adgang til de bookede møder giver en god mødeoplevelse, hvor det er nemt at fokusere på indholdet frem for teknikken.

Øget engagement
Interaktive funktioner som touchskærme og deling af dokumenter opfordrer til mere engagerende og dynamiske møder, hvor alle deltagere kan bidrage aktivt.

Microsoft Signature Rooms repræsenterer en spændende ny udvikling inden for mødekultur og teknologi, der har potentiale til at transformere den måde, virksomheder samarbejder på. Virksomheder, der knækker koden vi opnå øget produktivitet, forbedret samarbejde og mere engagerede mødeoplevelser – alt sammen noget, der vil give en konkurrencefordel i fremtiden.

Vi har mange års erfaring med indretning af mødelokaler – både traditionelle til fysiske møder men også mødelokaler til online møder. Vi samarbejder med markedets førende leverandører og kan derfor altid rådgive og vejlede, så du får den rette løsning til dine lokaler.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat