Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Verificerede afstemninger med Assembly Voting

Assembly Voting og AV CENTER har udbygget deres partnerskab med det mål at integrere valgteknologi, der gør det muligt at gennemføre verificerbart sikre afstemninger på AV CENTERS virtuelle platform.

Afsnit i artiklen

Det har længe været et ønske fra AV CENTERS kunder at blive i stand at gennemføre afstemninger på virtuelle møder med en højere grad af dokumenteret sikkerhed. Tidligere har dette været løst ved brug af flere browservinduer, hvilket har medført en unødig kompleksitet for slutbrugerne

Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde Assembly Votings anerkendte løsning: Conference Voting, som en integreret del i AV CENTER streaming platform avcenterlive.dk. Det giver Assembly Voting og AV CENTERS kunder mulighed for at gennemføre en streaming med Q&A, chat og altså også verificeret afstemning, direkte i samme browservindue.

Conference Voting er bygget til at levere fuld dokumentation, gennemsigtighed og mulighed for revision både før, under og efter valgprocessen og vi ser frem til kunne tilbyde denne løsning til nye såvel som eksisterende kunder.

AV CENTER tilbyder Assembly Voting som en del af vores streamingplatform.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat