Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Infoskærmsløsning fra NordicScreen

Én ting er skærmen, men noget andet er indholdet på skærmen. Og netop indholdet og den software der skal drive det, er NordicScreen’s spidskompetence.

Afsnit i artiklen

NordicScreen er en nordjysk virksomhed, som startede tilbage i 2017. I dag er virksomheden placeret i Randers, hvorfra de driver udviklingen af deres software. Udover at kunne levere en software-løsning til infoskærme, har de også software-løsninger til møderumsskærme og check-in løsninger.

Lav selv ændringer til din infoskærm

Hos NordicScreen ved man at software gør den store forskel. Derfor har man udviklet og udvikler fortsat på den software, som gør det så nemt som muligt at benytte løsningen. Fundamentet for platformen er, at der er en masse standard-funktionalitet, som virker ud af boksen, uden at det kræver særlig udvikling.

Det betyder, at du som kunde selv kan lave ændringer til din infoskærm. Det vil være muligt selv at udskifte indhold, men også selve de komponenter infoskærmen består af. Eksempelvis indsætte et ur i højre hjørne, feed til nyheder, en række skiftende billeder, videoer osv. Fleksibilitet er nøgleordet.

Hurtig demonstration af NordicScreen's brugergrænseflade.

Det hele foregår via din browser, hvor du kan styre indholdet på alle dine infoskærme. Savner du inspiration, er der også en række designskabeloner, som kan skabe et godt udgangspunkt.

Integrationer

I løsningen er der skabt integrationer til en række kendte platforme som blandt andet Office 365, Google's G-Suite og Power BI.

Det betyder, at du nemt kan få vist en oversigt over møder, fødselsdage, KPI’er eller lignende på dine infoskærme.

Kontor med infoskærme.
1 af 6

Udover infoskærme tilbyder NordicScreen også løsninger til møderumsskærme, digital skiltning og gæste-checkin, hvor der kan trækkes på nogle af de samme integrationer.

Hardware og software skaber succesen

I AV CENTER har vi kompetencerne til at sørge for det rette valg af hardware og ikke mindst installationen i jeres omgivelser. Udviklingen af softwaredelen overlader vi til andre som eksempelvis NordicScreen, der specialiserer sig i netop denne disciplin. Det betyder at vi har stor indsigt i softwareplatformen, men lader andre sørge for den kontinuerlige udvikling, som sikrer det størst mulige udbytte af en infoskærms-/digital signage-løsning.

Infoskærm med blandt andet visning af dagens møder.
1 af 6

Vores tætte samarbejde med NordicScreen betyder, at vi får størst muligt udbytte af platformen, og at NordicScreen er lydhør, når vi kommer med udviklingsforslag.

Vi giver gerne en demonstration af de muligheder, du har med NordicScreen. Ring eller skriv til os via kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat