Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Clevertouch først med indbygget EDLA i touchskærmen

EDLA er den næste milepæl inden for touchskærme og bringer en række fordele til brugerne. Med Clevertouch's Impact Lux og deres slot-in modul kan Clevertouch-brugere få gavn af den nyeste teknologi og opgradere eksisterende skærme for at understøtte Android 13 og EDLA.

Afsnit i artiklen

Clevertouch lancerer som de første i markedet interaktive skærme med indbygget EDLA (også kendt som Google Mobile services certificering). EDLA-certificeringen sikrer en sikker og kraftfuld touchskærm, og muligheden for anvende Google Education samt Office 365 fuldt ud.

Derudover har skærmen allerede vundet sin første pris (Tech & Learning Best in Show 2023), og høster stor ros for sin helt gnidningsfrie integration til bl.a. Google Classroom og Google Play Store.

Clevertouch Lux er et godt bud på touchskærmsmarkedets allerbedste Google-oplevelse, og har allerede vundet Tech & Learning Best in Show 2023 for bl.a. disse egenskaber.
1 af 6

EDLA: Næste trin inden for touchskærme

EDLA står for "Enterprise Devices Licencing Agreement" og der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor netop den certificering bør interessere alle, der ønsker at udnytte deres touchskærm fuldt ud. 

Som det allervigtigste betyder EDLA-certificeringen først og fremmest at du har adgang til alle apps fra Google Play Store. Dette åbner dørene for at installere apps fra Microsofts Office 365-suite, Google Education og lignende og udnytte deres produktivitetsværktøjer direkte på touchskærmen.

Med adgang til alle apps fra Google Play åbner der sig nye muligheder.
1 af 6

Du vil med andre ord pludselig have adgang til en masse applikationer, som giver dig et større udbytte af din touchskærm. Det kan både være de applikationer du i forvejen kender fra eksempelvis mobil eller tablet, men naturligvis også helt nye i det enorme bibliotek som Google Play Store tilbyder.

En afledt effekt af dette vil også medføre en øget sikkerhed, hvor de apps man benytter, vil kunne være dækket af fx multi-factor authentication, og sikre at sikkerhedsstandarden er af det niveau, man som virksomhed måtte ønske.

Nyeste skud på stammen - Clevertouch Impact Lux

Overvejer du anskaffelse af nye touchskærme eller udskiftning af eksisterende bør du helt sikkert interessere dig for Clevertouch Lux. Impact Lux er den første fuldt EDLA-certificerede model på markedet, og kombinerer imponerende billedkvalitet, avanceret touchfunktionalitet og brugervenlige funktioner for at levere en førsteklasses oplevelse.

Impact Lux fra Clevertouch giver dig endnu flere muligheder og frihed, til at bruge touchskærmen på netop dine præmisser.
1 af 6

Med Impact Lux kan du opleve den fulde kraft af EDLA-teknologien og drage fordel af dens unikke egenskaber. Skærmen er designet til at møde behovene hos uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og offentlige institutioner og giver mulighed for kreative præsentationer, dynamisk samarbejde og engagerende undervisning.

Opgrader din eksisterende Clevertouch-skærm

Har du allerede en Clevertouch touchskærm, som du er glad for, er det også en mulighed at opgradere denne. Clevertouch lancerer nemlig også et slot modul, som nemt kan monteres i tidligere Clevertouch modeller. Modulet kan utvivlsomt udskyde udskiftningen af din Clevertouch touchskærm, og på den måde medvirke positivt til en mindre miljøpåvirkning.

Modulet passer til rigtig mange tidligere modeller, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvor vidt netop din model også kan opgraderes med dette slot modul.

Clevertouch er en europæisk virksomhed, med hovedsæde i hjertet af London. Clevertouch er den mest solgte touchskærm i Danmark, og har vundet en række af AV- og innovationspriser for deres produkter.
1 af 6

Både Impact Lux og slot-modulet lanceres til september, men vi er naturligvis klar til at rådgive jer om jeres muligheder allerede nu. Skulle du være blevet nysgerrig på EDLA og Clevertouch's nyheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via formularen nederst på siden.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat