Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Betjening/rumstyring

Gør betjeningen af din AV-løsning og lokalets øvrige udstyr nem med god rumstyring.

Rumstyring giver dig mulighed for at få fuld kontrol over dine AV-systemer med blot et enkelt panel. Det skaber ikke kun en mere professionel proces, når du afholder møder eller konferencer, det er også langt nemmere for alle at styre – selv dem, der har mindre teknisk snilde. Læs mere om vores rumstyringsløsninger her på siden.

Hvordan fungerer rumstyring?

Rumstyring er ikke bare en luksus, men ofte en nødvendighed for nemt at kunne bruge lokalets udstyr. Helt konkret kan rumstyring effektivt hjælpe dig med at styre lyd, belysning, gardiner, aircondition og andre aspekter af rummet, uanset om du afholder et møde eller en præsentation. Du slipper derfor for at skulle holde styr på og bruge flere forskellige typer af betjening til de enkelte enheder, da de i stedet nemt kan betjenes ét sted.

Hos AV CENTER er vi specialiseret i AV-løsninger til erhverv. Vi har mange års erfaring og kan hjælpe dig med at skræddersy en rumstyrings-løsning til jeres konkrete behov, så I får de funktioner, I rent faktisk har brug for.

Eksmpel på rumstyring hvor bl.a. lyset kan justeres.
1 af 6

Vælg den rette betjeningsløsning til din rumstyring

Når du skal vælge dit betjeningspanel, er der flere muligheder. Hos AV CENTER tilbyder vi både touchbetjening eller trykknapbetjening. Begge har egenskaber, som du bør have in mente, når du træffer en beslutning.

Touchbetjening

Touchbetjening er en fleksibel og intuitiv løsning, som består af en programmerbar mindre touchskærm. Den berøringsfølsomme skærm sikrer, at du kan styre alt nemt og hurtigt derfra, som er let tilgængelig. Da løsningen kan programmeres præcis som det måtte ønskes, er denne løsning ofte det oplagte valg til de lidt mere avancerede AV-løsninger. Vi kan desuden altid tilføje flere funktioner og tilpasse opsætningen, som nye behov opstår.

Touchskærmspanelet fås i flere størrelser og farver, så du kan vælge den udgave, der passer bedst ind i dit mødelokale. Du kan både tilegne dig en minimalistisk udgave til det simple og stilrene mødelokale eller en mere hightech-udgave til det AV-avancerede lokale. Afhængigt af varianten kan de enten installeres indbygget i væggen, uden på væggen eller hængende skråt fra væggen. Har du et ønske om at kunne tage betjeningspanelet med dig, har vi også en løsning på det.

Uanset løsninges kompleksitet er det muligt at lave et nemt brugerinterface, der gør det avancerede muligt at betjene.
1 af 6

Det kan også være værd at overveje også at investere i mødebookingskærme, der kan tale sammen med jeres kalendersystem og derved giver alle medarbejderne et hurtigt overblik over, om et lokale er ledigt og giver nem mulighed for booking af ad hoc møder.

Trykknapbetjening

En god gammeldags knap - så bliver det ikke nemmere. Hvis AV-løsningen og de funktioner man har brug for er relative simple, er trykknapbetjening en fin løsning, som er helt ukompliceret og nem for enhver at bruge. Vores trykknapbetjening kan være så enkel som et panel med to klassiske knapper for tænd og sluk, men kan også bestå af eksempelvis otte knapper, der også kan betjene både lyd, lys, volumen og mere.

Trykknapbetjeningen fylder typisk mindre end en touchskærmspanelet, og derfor være mindre synlig i lokalet. Det er også muligt at skjule panelet i en boks eller lignende, hvis du af æstetiske årsager måtte ønske det.

Forskellige typer af trykknapbetjenings-paneler.
1 af 6

Vi samarbejder med mange brancher

Vi samarbejder med mange forskellige brancher, hvor rumstyring har stor indflydelse på arbejdsflowet. Det kan eksempelvis både være skoler og uddannelsesinstitutioner, som har brug for effektive styringssystemer til deres klasselokaler. Vi leverer også rumstyring til kirker, museer, kultur- og forsamlingshuse samt almindelige virksomheder og mere. På trods af vores brede fokus, har vi stor erfaring med at skræddersy løsningerne, så de passer til det enkelte behov.

Er du nysgerrig på vores samarbejder, så læs om specifikke cases fra salgs- og udlejningsreferencer.

Relevante rumstyring casestories

Få god rådgivning hos AV CENTER

Hos AV CENTER er vi altid klar til at hjælpe, uanset om du har spørgsmål til vores produkter eller services, og om det er køb eller leje. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk, via e-mail eller vores online chat.

Ønsker du at opleve vores betjeningspaneler på egen hånd, før du træffer en beslutning? Så besøg vores landsdækkende afdelinger og showrooms. Vi anbefaler, at du booker et møde i forvejen, så vi kan forberede en kop kaffe og have det specifikke udstyr klar til demonstration.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat