Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Tavler

Glastavler, magnettavler eller whiteboards. Nogle gange udfolder vores kreative hjerne sig bedst, hvis vi får lov til at lade mindmaps, tegninger eller figurer komme ud gennem fingrene.

Afsnit i artiklen

Tavler har både et kreativt og praktisk formål, men faktisk produceres der i dag også så flotte tavler, at de medvirker positivt til lokalets indretning. 

Tavler i flotte farver kan let være prikken over iét.
1 af 6

Nedenfor kan du få inspiration til, hvorfor og hvordan de forskellige typer af tavler kan indgå som en del af den samlede facilitetspakke i din virksomhed.

Ideelt til organisering og idegenerering

Selv om vi i dag er meget teknisk fokuserede når vi holder møder, og det ofte handler om skærmdeling, Powerpoints og andre præsentationer, så er der stadig situationer hvor det at kunne skrive på en tavle/whiteboard er godt for processen.

Store vægtavler (whiteboard-vægge) giver mulighed for kreativitet og en fri tankeproces.
1 af 6

At skabe nye ideer og kreativt indhold fra bunden er ofte en rejse, som ikke nødvendigvis bevæger sig i en simpel rejse fra A til B, men lige så godt kan gå fra A til D til B for at slutte på C. Den brainstorming-proces fungerer særdeles godt ved fysisk at samle folk omkring en tavle, og lade ideerne bevæge sig op på tavlen og lade alle bidrage.

Mobile tavler

Det kan også være en mulighed at købe mobile tavler, som let kan flyttes mellem lokalerne efter behov. Hvis man er i tvivl om behovet, kan det være en god mellemvej.

Mobile whiteboard-tavler.
1 af 6

Whiteboard-vægge

Det kan også være en mulighed at lave rigtig store arealer med whiteboards, som fylder det meste af væggen (og i nogen tilfælde det hele). Det giver nogle rigtig gode muligheder for at lade kreativiteten få frit løb, på det kæmpestore skrive/tegne-areal.

Kontor med whiteboard-vægge
1 af 6

Det kan også være en mulighed at placere whiteboards på væggen bag mødelokalets skærm, som vist i eksemplet her nedenfor hos en af vores kunder.

Whiteboards bag skærme.
1 af 6

Fordele ved tavler

I AV CENTER har vi naturligvis stor erfaring med også at sælge interaktive løsninger, hvad vi naturligvis også gerne hjælper jer med. Det kunne eksempelvis være en touchskærmsløsning, som også har nogle af de samme kollaborative egenskaber. Så hvilke fordele er der egentlig ved at vælge de mere konventionelle tavler.

En oplagt egenskab er kompleksiteten. Selv om de interaktive løsninger faktisk er nemmere at bruge end mange forestiller sig, så er det at gribe en tusch og skrible løs svært at konkurrere med. Med en indlæringskurve stort set på nul, er det en løsning alle føler sig tiltrukket af.

En anden fordel kan være noget så simpelt som prisen, der kan være en faktor, som har afgørende betydning for ens valg og overvejelser.

For rigtig mange er tavlen dog mere et "både og", snarere end et "enten eller"-valg. 

Prikken over i'et

Udover de praktiske og kreative fordele, så kan en flot tavle, som nævnt indledningsvist, være prikken over i'et i et mødelokale eller på kontoret, og spille positivt sammen med den øvrige indretning.

Flotte whiteboard-produkter fra Lintex.
1 af 6

Tavlerne kan eksempelvis også indgå som kontrastfarve i et lokale, og egentlig ikke gøre opmærksomme på sig selv som tavler, når de ikke er anvendelse. 

Gør dit whiteboard digitalt

Ønsker du at gøre dine eksisterende tavler/whiteboards digitale findes der en løsning, hvor man monterer et særligt kamera, som har nogle egenskaber, der gør det særligt velegnet til at kunne dele indholdet med andre via Teams eller lignende samarbejdsplatforme. Eksempler på dette kunne være Huddly eller Logitech Scribe.

Kameraet over whiteboard'et gør det muligt for deltagere i videomødet, tydeligt at se indholdet.
1 af 6

Derudover er der naturligvis muligheden for at vælge en touchskærm, som giver nogle andre muligheder, men naturligvis også er en anden type produkt.

Når vi sammen med dig udstyrer dit mødelokale eller kontor med AV-udstyr, vil vi naturligvis gerne sørge for, at vi hjælper dig hele vejen rundt, og sørger for at brugerne får det størst mulige udbytte. I det ligger også også det tilbehør, som fuldender lokalet.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat