Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Adgangskontrol- og registrering i henhold til NIS2 direktivet

EU’s medlemslande har vedtaget Net- og informationssikkerhedsdirektivet (NIS2) og det skal implementeres i medlemslandene inden 17. oktober 2024. Et element i NIS2 omhandler adgangskontrol og det at man har styr på, hvilke personer der er i ens bygning.

Afsnit i artiklen

Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder med digital, effektiv og tidsbesparende gæsteregistrering. I henhold til NIS2 direktivet, der for størstedelen omhandler cybersikkerhed, er der også et element omkring ”medarbejdersikkerhed, adgangskontrol og asset management”. Vi kan hjælpe med digital gæsteregistrering, så du altid har overblik over, hvem der er i din bygning – og ikke mindst info om, hvem der har været i din bygning.

Digital registrering sikrer dig overblik over de besøgende i din virksomhed.
1 af 6

Hvad er NIS2-direktivet?

Direktivet regulerer virksomheder og offentlige myndigheder inden for cyber- og informationssikkerhedsområdet. Direktivet udmøntes i nationale bekendtgørelser og bindende love, det betyder, at virksomheden eller den offentlige myndighed skal kunne efterleve kravene.

NIS2-direktivet udgiver krav til cybersikkerhed for at ensarte og strømline sikkerhedsniveauet på tværs af EU-medlemslandene. Virksomheder og offentlige myndigheder i en lang række sektorer er omfattet af NIS2 blandt andet forsyning, transport, bank, sundhed, affaldshåndtering, post og kurer samt drikke- og spildevand.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat