Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Større mødelokaler (flere end 6 personer)

Når mødelokalet bliver større stiller det også større krav til udstyret.

De lidt større mødelokaler er typisk de lokaler vi tænker på, når lokalet begynder at stille større krav til udstyret. Typisk vil det være her hvor eksempelvis en videobar i sig selv kan have vanskeligt ved at dække lokalet tilstrækkeligt.

Større afstand, større skærm

Et godt eksempel på behov der øges som følge af lokalets størrelse kan gives ved skærmen. Når afstanden til skærmen øges bliver der et helt naturligt behov for også at benytte en større skærm, så alle i lokalet kan se.

I nogle tilfælde kan det også give mening at kigge på en projektorløsning, hvis eksempelvis udstyret ønskes skjult når det ikke er i brug, eller hvis billedet ønskes ud mod et vinduesfag, hvor montering af en skærm vil være uhensigtsmæssigt.

Klar til videokonference

Et godt pan-tilt-zoom-kamera kan være oplagt hvis du ønsker at benytte videokonference.

Samtidig vil der med ønsket om videokonference også være behov til at overveje hvilken mikrofonløsning der passer bedst ind i lokalet. Afhængigt af lokalets udformning og størrelse vil det for eksempel kunne være bordmikrofoner som placeres strategisk, men kunne også være en loftsmikrofon, der kan opfange talen fra alle i lokalet.

Kontakt os

Hvis vi kan hjælpe dig med at udstyre et eller flere mødelokaler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via nedenstående kontaktformular.

Afsnit i artiklen
Større afstand, større skærm
Klar til videokonference
Kontakt os

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat