Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Kreativ afdeling

I vores kreative afdeling kommer vi med spændende og visuelle oplæg til dit næste arrangement.

Afsnit i artiklen

Vi tilbyder grafisk design, 3D animationer og motion graphics. Vi hjælper dig med at designe rammerne for dit arrangement, så du på bedst mulige måde kan få formidlet dit budskab. Vi kan også producere elementerne in-house.

Oplev AV CENTERs kreative afdeling

Et flot dekoreret lokale, kreativ brug af AV-udstyret og flotte og medlevende præsentationer er med til at gøre, at dit arrangement vil blive husket. Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af visuelle udtryk til både konferencer, kongresser, shows og corporate events.

Visuel 3D skitse samt den endelige løsning.
1 af 6

Hvad kan vi hjælpe med

Ud over at være din total-leverandør af AV-løsningen er vi også din kreative samarbejdspartner, der sammen med dig udarbejder arrangementets visuelle udtryk. På den måde kan vi sikre at udstyret bruges optimalt, og at du får mest muligt ud af det.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Grafisk design
  • 3D animationer
  • Motion graphics

Som din totalleverandør af teknik og kreative løsninger skal du kun ringe et sted hen, hvis der er ændringer og du vil undgå, at ting falder ned mellem to stole.

Grafisk design

Vi har masser af ideer og holdninger til det visuelle udtryk, så vi sammen kan lave et grafisk design, som passer til netop dit budskab og platform. Det grafiske design bidrager i høj grad til et professionelt udtryk, og er med til at tegne din virksomhed, så den også tager sig bedst muligt ud i AV-sammenhæng. 

Grafisk design-oplæg.
1 af 6

Vi trækker på en masse god erfaring og viden om hvad der fungerer bedst, men prøver også gerne helt nye ting af, for at skabe den flotteste løsning.

Kreativt oplæg som en del af 3D-oplæg.

3D animationer

Inden du beslutter dig for hvordan din løsning skal se ud, kan du opleve den i 3D, og få en fornemmelse af hvordan det vil fungere. Rummet indrettes digitalt med vores allerbedste forslag, men giver os fortsat nem mulighed for sammen at justere din løsning. Fremgangsmåden giver os mulighed for at omsætte den tekniske dialog til et håndgribeligt visuelt billede af din løsning, som du kan forholde dig til.

1 af 6

Motion graphics

Skab ekstra liv i dit indhold ved at gøre grafikken levende. Som både primær- eller delelement kan motion graphics være den ekstra prik over i’et, der gør at folk husker og bemærker dit budskab. Vi sammensætter og klipper billeder, video, tekst og andet grafisk indhold til en film, som passer –uanset det er 55” eller 55 meter.

Eksempel på motion graphics.

Casestories

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat