Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Devialet: Europæisk elegance og avanceret lyddesign

Devialet er den perfekte partner til professionelle lydoplevelser. Med deres banebrydende teknologi og innovative design kan vi sammen skabe enestående lydmiljøer, der imponerer og inspirerer.

Afsnit i artiklen

Revolutionerende lydteknologi til professionelle behov

Devialet producerer innovative produkter og løsninger, skabt med fokus på ydeevne, lydkvalitet og den enestående oplevelse. Med Devialets sortiment kan AV CENTER tilbyde vores professionelle kunder avancerede lydsystemer og skræddersyede løsninger, der løfter lydoplevelsen til nye højder.

Devialet tilbyder et bredt udvalg af professionelle produkter, der imponerer med deres unikke design og kraftfulde lydgengivelse. Deres Phantom-serie, herunder Phantom I og Phantom II, er kendt for deres eksplosive lyd og fremragende basgengivelse. Disse højttalere er ideelle til offentlige rum, hvor der kræves enestående lydkvalitet og imponerende design.

Præsentationsvideo af Phantom II, som er et af produkterne fra Devialet.

Tilpasning og integration af lydteknologi

Devialet har en stærk ekspertise inden for tilpasning og integration af lydteknologi i professionelle miljøer. Løsningen skræddersys så den passer perfekt til specifikke projekter og krav. Devialets evne til at integrere lydteknologi sømløst i eksisterende infrastruktur og tilpasse løsninger til unikke akustiske forhold sikrer en enestående highend lydoplevelse.

Et helt unikt højttalerdesign af ypperste kvalitet.
1 af 6

Uanset om det drejer sig om at skabe imponerende lydoplevelser i teatre, hotellobbyer eller det eksklusive mødelokale, leverer Devialet produkter, der imødekommer de mest krævende behov. Deres ekspertise og engagement i at levere førsteklasses lyd har gjort dem til en foretrukken partner, hvis man søger at forbedre lydmiljøet og differentiere sig på lydfronten i form af både kvalitet og design.

Fransk ekspertise og unikt design

Devialet repræsenterer ikke kun europæisk elegance, men også en stolt fransk tradition for design og håndværk. Deres produkter forener teknisk ekspertise med en æstetisk appel, der får dem til at skille sig ud på markedet.

1 af 6

En stor del af Devialet's produkter fås i øvrigt i en række forskellige farver, der kan give et forskelligartet udtryk som passer netop i dit lokale.

Devialet's højttalere og lydløsninger er skabt med omhyggeligt udvalgte materialer og en sans for detaljer, der vidner om den franske designarv. Det er denne kombination af unikt design og enestående lydoplevelser, der gør Devialet til et oplagt valg, hvis du ønsker at tilføje en ekstra dimension af elegance og kvalitet til din AV-løsning.

Læs mere om Devialet her, og tøv ikke med at kontakte os hvis du vil høre mere om hvordan AV CENTER kan skabe en AV-løsning, der går udover det sædvanlige. Du kan også finde yderligere inspiration på vores side om det eksklusive mødelokale.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat