Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nyt 360 graders kamera, ny videobar og nyt PTZ-kamera fra Poly

Poly har ved deres HP Partner konference præsenteret en række nye produkter indenfor deres videokonference-linje. Læs mere om dem nedenfor.

Afsnit i artiklen

En af markedets store spillere indenfor videokonference er HP Poly, som er klar med en række produktnyheder. Poly Studio E60 - et nyt PTZ-kamera, Poly Studio E360 - et 360-graders kamera og Poly Studio V52 - en USB videobar.

Poly Studio E60

Det nye PTZ-kamera Studio E60, er et kamera der gør sig godt i fx større mødelokaler og klasseværelser. Med sin mekaniske pan, tilt og zoom (12x optisk)-funktion samt AI-linse, kan kameraet nemt følge den person der præsenterer/underviser rundt i lokalet.

PTZ-kameraet Poly Studio E60.
1 af 6

Kom hele vejen rundt med Poly Studio E360

Når du afholder videomøder i de lidt større lokaler, kan det være svært at aflæse ansigtsmimikken for modtagerne i den anden ende, hvis der kun er placeret et enkelt kamera ved skærmen i lokalet. Det kan du løse med et 360-graders kamera som Poly Studio E360.

Få sat ansigt på alle mødedeltagere med Poly Studio E360
1 af 6

Kameraet placeres på bordet og ved hjælp af Poly's software 'DirectorAI' indrammes hver person i mødelokalet, og vises individuelt for modtageren, så ansigtet fremhæves og tyderligere kan ses. Studio E360 er udstyret med fire kameraer, der tilsammen dækker de omtalte 360 grader. Udover kameraer er enheden også udstyret med mikrofoner, som også sikrer at lyden går klart igennem, samt indbygget privacy shutter.

Typisk vil Studio E360 skulle parres med Poly Studio X52 eller V52 (se længere nede), og ikke fungere som stand-alone kamera. Kameraet er stadig under udvikling, men forventes klar i løbet af 2024 - så er du interesseret i at høre mere om netop Studio E360, skal du endelig kontakte os, så sørger vi gerne for at du kan opleve det som en af de første, og blive klogere på om det giver mening i netop dit mødelokale.

I videoen kan du illustrativt få en ide om, hvordan Poly Studio E360 arbejder sammen med lokalets øvrige udstyr.

USB-videobaren Poly Studio V52

Den sidste nyhed er USB-videobaren Poly Studio V52, som for nogen måske vil virke genkendelig. Det skyldes at selve hardwaren og udseendet er helt identisk med den eksisterende videobar Studio X52.

Den helt store forskel mellem Poly Studio V52 og X52 er dog at V52 ikke har en indbygget videokonference-løsning, og i stedet skal fungere som en USB-videobar. Det er altså en bring-your-own-device-løsning, som du benytter ved at tilslutte din computer, men fortsat med den afprøvede og velfungerende hardware som er kendt fra Studio X52.

Poly Studio V52 er en premium BYOD-videobar.
1 af 6

Poly Platinum Partner

AV CENTER har et tæt forhold med mange af vores leverandører, og Poly er ingen undtagelse. Vores status som Poly Platinum Partner gør, at vi altid er opdateret omkring både nye produkter men også opdateringer og support på eksisterende produkter. Du er med andre ord i rigtig gode hænder, når du køber eksempelvis Poly produkter hos AV CENTER.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat