Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Efter Bett og Lærfest 2024

Nu kan du høste alle frugterne fra Bett og Lærfest, og have fingeren på pulsen ift. digitale undervisningsmidler. Læs mere om vores arrangement her på siden.

Afsnit i artiklen

Ikke alle havde muligheden for at besøge årets Bett og Lærfest, og derfor afholder vi nu et "efter Bett og Lærfest"-arrangement tirsdag d. 21. maj i København, og torsdag d. 6. juni i Aarhus. Begge steder i tidsrummet fra kl. 9-11 i vores showrooms, hvor vi vil fortælle om årets nyheder og trends.

Arrangementet er tiltænkt lærere, it-vejledere og andre, der interesserer sig for digitale undervisningsmidler til undervisningssektoren. Er du fra en ”Google-skole” kan du også høre mere om de nye Google EDLA-certificerede touchskærme, og hvilke fordele de giver dig og din skole.

Google EDLA giver blandt andet en tættere integration til Google Play store, og dermed større adgang til apps. Hør meget mere om hvorfor Google EDLA er "talk of the town" til vores arrangement.
1 af 6

Agenda

Vores undervisningsansvarlige Nikolaj Thaysen starter dagen med at fortælle om hans oplevelser fra årets Bett og Lær Fest. Til arrangementet deltager også udvalgte leverandører.

Du kan blandt opleve:

  • Active Floor - Rene inspirerer til læring, der kombineres med leg og bevægelse ved hjælp af deres interaktive gulv og deres sportswall-løsning.
  • Weco Play - Rune viser hvordan du nemt kan udnytte undervisninglokalets touchskærm til en række forskellige læringsspil ved hjælp af Weco Play-platformen.
  • Epson - Martin viser, hvordan du med Epsons laserprojektorer kan lave et ekstra bredt billede på væggen.  
  • De nyeste touchskærme fra Clevertouch, BenQ, Smart, i3 og Iiyama.
Det interaktive gulv fra ActiveFloor fås også i en mobil version, som nemt kan transporteres rundt, og bruges hvor det giver mening. Du kan høre meget mere om både det, og masser af andre spændende produkter til vores arrangement.
1 af 6

Praktisk info

Arrangementet afholdes hos AV CENTER København (21. maj) og AV CENTER Aarhus (6. juni), og vi sørger for lettere forplejning på dagen.

Det er som altid gratis at deltage, og du må gerne tage dine kolleger med. Dog skal de af hensyn til planlægningen alle tilmelde sig via denne side.

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet nedenfor. Du modtager kort efter en kvitteringsmail på din tilmelding.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat