Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Effektiv kommunikation – bliv klogere på brugen af infoskærme og checkin-løsninger

Infoskærme har rigtig mange formål, og det bedste af det hele er, at udviklingen har gjort det meget nemmere at redigere og opdatere sit indhold, så det ikke bliver for statisk og overset i virksomheden. En enkel og effektiv kommunikationsvej i din virksomhed.

Afsnit i artiklen

Kan infoskærme virkelig være mere end blot et blinkende reklameskilt? Ja, det mener vi helt bestemt, at de kan. Vi inviterer dig tirsdag d. 4 juni fra kl. 9.00-11.00 til en morgen fyldt med indsigt, innovation og interaktion, hvor vi udforsker kraften bag infoskærme og deres rolle i at forbedre og effektivisere virksomhedens kommunikation.

Infoskærme tjener et nyttigt formål i virksomheder, hvor informationen nemt når ud blandt både ansatte og besøgende.
1 af 6

Men vi stopper ikke der – infoskærmen kan meget mere. Vores Checkin-løsninger åbner døren til en mere strømlinet og indbydende oplevelse. Fra at sikre, hvem der er til stede i din virksomhed eller skole, til at byde gæster varmt velkommen, er disse løsninger med til at forme et indbydende miljø, hvor ingen vigtige beskeder går tabt.

Checkin-løsningen gør det nemt at tage imod gæster i din virksomhed.
1 af 6

Vi kommer også ind på mødebooking-løsninger og de fordele de giver dig. Du har altid overblik over brugen af dine mødelokaler. På skærmen foran mødelokalet, kan du se hvem der har booket lokalet og det grønne eller røde løs indikerer om mødelokalet er ledigt eller optaget.

Få nemt en indikation af om mødelokalet er ledigt, samt hvilke møder der er booket med en mødebooking-løsning.
1 af 6

Tag med os på en rejse gennem den digitale skiltningens verden, hvor vi udforsker alt fra skærmtyper til brugerinteraktion og integrationer med eksisterende systemer. Vores partner, Nordic Screen, vil demonstrere, hvordan en helhedsorienteret tilgang til digital skiltning og Checkin-løsninger kan effektivisere kommunikationen i din virksomhed eller på skolen.

Ydermere får vi besøg af nogle af vores andre leverandører der leverer hardware til digital skiltning i form af skærme, LED skærmvæg løsninger, akustik m.m.

Arrangementet vil blive afholdt med workshops, hvor alle får mulighed for at komme tæt på de enkelte leverandører og giver mulighed for at stille relevante spørgsmål.

Mulighederne med infoskærme er mange, og kan nemt tilpasses efter specifikke tidspunkter således at infoskærmen, viser den mest relevante information på det givne tidspunkt.
1 af 6

Praktisk info

Arrangementet afholdes tirsdag d. 4 juni fra kl. 9.00-11.00 hos AV CENTER København, og vi sørger for lettere forplejning på dagen.

Det er som altid gratis at deltage, og du må gerne tage dine kollegaer med. Dog skal alle af hensyn til planlægningen tilmelde sig via nedenstående.

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet via formularen nedenfor. Du modtager efterfølgende en kvittering på din tilmelding.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat