Elever har aktiv læring på interaktivt gulv af mærket LeapFloor

LeapFloor - Interaktivt gulv

Med Leapfloor kan du kombinere aktiv leg med læring som en del af undervisningen.

Leapfloor er et interaktivt gulv, der er særligt velegnet til SFO samt 0.-3. klassetrin. 

Som et værdifuldt tillæg til undervisningen, kan man med Leapfloor give eleverne mulighed for at bruge kroppen, samtidig med at de lærer undervejs. Med Leapfloor får I en løsning der er virkelig nem at komme i gang med, med en velfungerende og god softwarebase med læringen som omdrejningspunkt. 

De forskellige spil er lavet med aktiviteter, der kan anvendes i fagene: dansk, matematik og engelsk. Aktiviteterne har forskellige niveauer og er udarbejdet på baggrund af de nationale 'Fælles Mål' fra Undervisningsministeriet.

Hvorfor Leapfloor?

LeapFloor kan bruges som en naturlig del af undervisningen, men også som lærerig underholdning i frikvarteret. Med LeapFloor er du sikker på, at alle elever får trænet de grundlæggende færdigheder i indskolingen og opbygget et solidt fagligt fundament. Med LeapFloor får du: 

  • Kombineret leg, læring og bevægelse
  • En let tilgængelig løsning, som er skabt specifikt til undervisningsformål
  • Styrkelse af elevernes samarbejde
  • Et redskab til differentieret undervisning

Hvordan virker Leapfloor

Leapfloor er en projektorløsning som monteres i loftet. Løsningen er udstyret med højttalere, kamera med dybdemålingsteknologi og trådløst tastatur med integreret touchpad (til administrative formål). Til selve afviklingen tilsluttes en Windows-PC, som kan håndtere trackingsystem og software.

 

Få mere information

Ønsker du mere information om LeapFloor, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. I vores showrooms kan du blandt andet se og prøve LeapFloor. Ring i forvejen, så har vi kaffen klar.

Links

Læs mere om Leapfloor
Afsnit i artiklen
Hvorfor Leapfloor?
Hvordan virker Leapfloor
Få mere information

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat