Konferencerum med stort lærred og højttalere

AV løsninger til hotel og konferencesteder

Både gæster og personale ved, at teknikken spiller en stor rolle for et vellykket møde og en god mødeoplevelse. Med dette in-mente er mange hoteller og konferencesteder i gang med at opgradere AV-udstyret. Vi kan hjælpe dig med bedre mødeoplevelser gennem en opgradering af dit AV-udstyr

Vi har stor erfaring med at indrette hoteller og konferencesteder med professionelt AV-udstyr. Vi er leverandør og samarbejdspartner med blandt andet Hotel Nyborg Strand, Hotel Koldingfjord, Hindsgavl Slot, Scandic Hotels Group, Comwell Hotels Group og BC Hospirality Group. AV-udstyret er med til at danne rammen for et vellykket ophold på dit hotel eller konferencested. Up to date og velfungerende udstyr er med til at dine gæster kommer igen og igen. Vi er din lokale samarbejdspartner, der er med til at sikre, at du altid får en løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset om det er AV-udstyr til dine møde- og konferencelokaler, Hotel TV på værelserne eller noget helt tredje har vi løsningerne, der vil skabe glæde og gavn for både dit personale og dine gæster. Vi tilbyder blandt andet

 • AV udstyr til møde- og konferencelokaler
 • Hotel TV
 • Info- og møderumsskærme
 • Wayfinding
 • Udlejning
 • Service og support

Nedenfor kan du læse mere om vores kompetencer.

AV-udstyr til møde- og konferencelokaler

Vi har mange års erfaring med indretning af AV-udstyr i møde- og konferencelokaler. Vi lytter til dine behov og ønsker og kommer derefter med et kvalificeret oplæg på en løsning til dine lokaler. Vi samarbejder med markedets bedste leverandører og kan tilbyde løsninger med blandt andet:

 • 4K laserprojektorer og motorlærreder
 • Skærme med og uden touch funktionalitet
 • Skærmvægsløsninger
 • Højttalerløsninger enten synlige på væggen eller indbygget i loftet
 • Mikrofonsystemer og antennedistribution
 • Konferencemikrofoner og afstemningsudstyr
 • Udstyr til trådløs deling af indhold fra gæstens PC til lokalets projektor/skærm

Fælles for alle løsninger vi tilbyder er, at der er tænkt på brugervenlig betjening – både for dit personale men også for gæsterne. Da dine lokaler bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det vigtigt, at betjeningen er nem og intuitiv.

Hotel TV

Vi samarbejder med markedets førende leverandør af Hotel TV til værelserne. Vi tilbyder både løsninger med traditionelt Coax antennekabel samt digitale IP-løsninger. Hotel TV’et er koblet op på et centralt styret management system, så du kan vise en velkomstskærm til gæsten, når de kommer ind på værelset første gang.

Vi er din samarbejdspartner, både når du skal udskifte eller udbygge dine eksisterende Hotel TV’er og når du skal have inspiration til et nyt projekt.

Info- og møderumsskærme

Med en infoskærmsløsning med skærme placeret rundt på hotellet får du mulighed for at dele din information hurtigt og effektivt. Løsningen er fleksibel, nem og brugervenlig at opdatere og du kan differentiere indholdet fra skærm til skærm.  

Du kan bruge infoskærmene til at give dine gæster information om arrangementer på hotellet samt reklamere for hotellets faciliteter. Hvis du ønsker det, kan du også sælge eller give reklameplads på dine infoskærme til byens kulturinstitutioner.

Møderumsskærme udenfor hvert mødelokale er en dynamisk og informativ informationskilde for både gæster og ansatte. Direkte på møderumsskærmen kan man se, hvilket møde der er i gang, hvornår det slutter og hvornår næste møde starter. Møderumsskærmene er forbundet med dit mødelokalebooking- og kalendersystem og er derfor altid opdateret. Hvis mødelokalets tekniske udstyr går i stykker, kan dit personale fejlmelde det direkte på møderumsskærmen, og dit tekniske personale vil blive notificeret via en E-mail.

Wayfinding

Din infoskærmsløsning kan kombineres med en Wayfindingløsning, hvor en centralt placeret infoskærm viser en oversigt over dine mødelokaler og hvilken aktivitet der foregår. Ud for hvert mødelokale angives der med pile, hvilken retning man skal gå i for at komme hen til mødelokalet. Er der lang vej til mødelokalet, kan der med fordel placeres flere skærme på vejen, så gæsten kommer godt frem. Wayfindingløsningen er ligesom møderumsskærmene koblet op på dit mødelokalebooking- og kalendersystem, så skærmene altid er opdateret.

Fælles for vores infoskærmsløsninger er, at de opdateres via et online kontrolpanel. Det eneste der kræves for at kunne redigere og opdatere indholdet, er en PC med adgang til internettet. For dig som redaktør betyder det, at du kan sidde og opdatere skærmenes indhold, uden at du fysisk behøver at være tilstede, hvor infoløsningen er placeret.

Udlejning

AV CENTER har én af Danmarks største udlejningsafdelinger med dag-til-dag udlejning af professionelt AV-udstyr i hele landet. Vi kan være behjælpelige, når du har brug for lidt mere udstyr, end du selv kan klare. Du kan blandt andet leje:

 • Projektorer og lærreder
 • Storskærme
 • Højttalerløsninger
 • Scener og podier
 • Kameraløsninger
 • Stemnings – og dekorationsbelysning
 • Afstemningsudstyr
 • Tolkeudstyr
 • ITV-udstyr

Udover en masse AV-udstyr til udlejning tilbyder vi også rådgivning, sparring og oplæg fra vores kreative afdeling. Hvorfor gøre som man altid har gjort? – hvorfor ikke prøve noget nyt? Vores kreative afdeling vil efter et indledende møde komme med et kreativt bud på en løsning til dit næste arrangement – alt samme visualiseret i 3D, så du kan få en fornemmelse af, hvordan løsningen bliver.

Service og support

Vi har mange års erfaring i arbejdet med professionelt AV-udstyr og kan derfor hjælpe dig, hvis dit AV-udstyr skulle gå i stykker. Fra vores 5 centralt placerede afdelinger kan vi nemt og hurtigt være fremme hos dig for at udbedre eventuelle fejl. Vi er din lokale leverandør, der altid er tæt på. Vil du være bedre sikret, kan du tegne en serviceaftale på det installerede udstyr. Serviceaftalen tegnes individuelt og tilpasses dine behov og ønsker. Klik her for at læse mere om vores serviceaftaler.

Referencer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat