Invitation til Poly Studio X30 og X50 demodag

Oplev den nye Poly Studio X30 og X50 samt Pexip, og se hvordan de tilsammen skaber virkelig fleksible videokonference-faciliteter.

Poly lancerer på ISE konferencen i uge 7 deres helt nye All-In-One ”videobarer” Studio X30 og Studio X50. Polys videobarer skaber stor værdi, er simple, stabile og elegante løsninger til både mindre mødelokaler og mellemstore med plads til op til 10 personer.

Tendensen vi oplever er, at flere mindre mødelokaler får udstyr til online videomøder. Enkeltheden og prisen på Polys løsninger gør, at de er naturlige at have med i overvejelserne, når du skal opgradere eller bestykke flere af dine mødelokaler.

De to nye modeller

Poly Studio X30
Til de mindre mødelokaler med 2-6 personer. Indbygget trådløs skærmdeling. Avancerede mikrofoner filtrerer unødvendige lyde som tasteklik ud af kommunikationen. Understøtter én skærm i UHD, som fx kan være med touch til whiteboarding direkte i videomødet.

Poly Studio X50
Til mellemstore mødelokaler til 4-10 personer. Indbygget trådløs skærmdeling. Avancerede mikrofoner filtrerer unødvendige lyde som tasteklik ud af kommunikationen. Understøtter 2 skærme i UHD, som fx kan være med touch til whiteboarding direkte i videomødet. Mulighed for tilslutning af eksterne højttalere og mikrofon.

Bred understøttelse af platforme

Studio X30 og X50 kan pt. sættes op til Zoom videotjenesten, Microsoft Teams (senere i 2020) og cloud baserede videotjenester som Pexip, så du kan afvikle Skype for Business, Microsoft Teams, Google Hangouts og en lang række andre online møder på den.

Fleksibiliteten ved selv at kunne vælge videotjenesten enheden skal sættes op til, gør at den adskiller sig fra mange andre produkter på markedet, og giver dig som virksomhed mulighed for at konsolidere de tilbud du giver dine medarbejdere til én løsning og dermed gøre oplevelsen i mødelokalerne ens og have større fokus på brugervenligheden.

Markedets udvikling

Ifølge Forrester Research 2018 bruger op mod 84% af alle større virksomheder minimum 2 forskellige videotjenester, som ofte er til stor forvirring for slut-brugerne. Frost & Sullivan anslog i 2019 at mindre huddle rooms blev anvendt ved 18% af de afholdte videomøder, men at det tal vil vokse til 73% i 2023 – dermed er video faciliteter ikke længere kun forbeholdt bestyrelseslokalet.

Pexip

Ud over løsningerne fra Poly vil du også blive præsenteret for Pexip, der kan benyttes som gateway til blandt andet Microsoft Teams. Med Pexip kan du afholde møder på tværs af platforme, og på den måde undgå besværet, når dem du skal afholde et videomøde med, benytter en anden platform.

Vi byder velkommen til en spændende dag, hvor du får info og viden om de nyeste løsninger på markedet. Der vil også være god tid til spørgsmål og hands-on på produkterne.

Praktisk info

Poly Studio X demodag afholdes tirsdag d. 18. februar 2020 fra 08-16 hos AV CENTER København Sdr. Ringvej 39, 2605 Brøndby. Vi byder på kaffe, vand og lidt sødt.

Tilmeld dig via formularen nedenfor. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

Vores demodag er afholdt, men kontakt os via nedenstående formular, hvis du er interesseret i at høre mere om Poly Studio X30/X50 og/eller Pexip:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat