Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Brancheforening

Vi er medlem af en række brancheforeninger og organisationer. Se mere nedenfor.

Afsnit i artiklen

AV Brancheforeningens logo

AV Brancheforeningen vil fremme professionalismen for AV-installationer ved løbende at sætte øgede krav og standarder for foreningens medlemmer. Det vil give vores kunder en større tryghed - og garanti for installationens kvalitet. Det er vores mål, at markedsføre AV Branchen og dens produkter bedst muligt. Vi vil hæve branchens anseelse og varetage dens interesser over for myndigheder, andre organisationer og sammenslutninger - såvel i Danmark som i udlandet. Et medlem i AV Brancheforeningen skal have styr på økonomi, forsikring og lovkrav, så kunderne ved, at de er i gode hænder, når de har valgt en AV-løsning fra en af vores medlemmer. Endelig skal vi bidrage til at højne medlemmernes professionelle standard gennem uddannelse og videndeling. AV Brancheforeningen skal arbejde for at fremme tilgangen til uddannelse af kvalificeret arbejdskraft til branchen. Uddannelsen skal løbende udvikles mod en egentlig faglig certificering til AV Branchen.

EVEX logo

EVEX er en brancheforening for event- og udstillingsbranchen i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1987 af udstillingsbranchen (Messe Team). I 2012 blev foreningen udvidet med eventbranchens AV, lyd og lys-firmaer og skiftede navn til EVEX - Event & Exhibition Association Denmark. EVEX er langt mere end blot en brancheorganisation. Vi er i høj grad et netværk af topprofessionelle erhvervsfolk, hvis primære interesse er event- og udstillingsbranchen, og vi er ikke bange for at dele ud af viden og erfaringer. Vi har mere end 40 medlemmer og medlemskredsen består af en bred vifte af virksomheder og leverandører.

InfoComm International® is the trade association representing the professional audiovisual and information communications industries worldwide. From offices around the world, InfoComm serves its members and the industry through:
- Education, including technical and business courses, in the classroom and online
- Resources, such as AV standards, thought pieces and market research
- Events, including local events and international trade shows

Established in 1939, InfoComm has more than 5,000 members, including manufacturers, systems integrators, dealers and distributors, independent consultants, programmers, rental and staging companies, end users and multimedia professionals from more than 80 countries.

Dansk Erhverv logo

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder.

Fynsk Erhverv er:

  • erhvervslivets lokale talerør, når det handler om fælles fynske anliggender
  • et samarbejdsforum for virksomheder, organisationer og andre relevante aktører med særlig interesse i det fynske erhvervslivs
  • vilkår og vækstbetingelser
  • et netværk på tværs af brancher og professioner
  • formidler af aktuel viden og vigtige kontakter
  • initiativtager til en lang række aktiviteter
  • garant for opbygningen af en fælles, stærk fynsk erhvervsidentitet
  • der, hvor beslutningerne træffes og nye dagsordener sættes

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat