Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Videobaren til det mellemstore mødelokale - Poly Studio X52

Så er Poly klar med endnu en tilføjelse til deres sortiment af videomøde-løsninger – all-in-one videobaren Poly Studio X52.

Afsnit i artiklen

Poly Studio X52 er designet specielt til mellemstore mødelokaler, og all-in-one videobaren tager dine fremtidige videomøder til nye højder med avancerede funktioner. Sig farvel til dårlig lyd og kornet videokvalitet og omfavn en problemfri og engagerende mødeoplevelse som aldrig før.

Nøglefunktioner og fordele

Ekstraordinær god lyd: Poly Studio X52 sikrer krystalklar lyd takket være sine kraftfulde stereohøjttalere og avanceret støjreduceringsteknologi. Hver deltager bliver hørt med største tydelighed, hvilket minimerer misforståelser og forbedrer samarbejdet.

1 af 6

Ultra HD 4K video: Hæv dine virtuelle møder til et nyt niveau. Oplev virkelighedstro visuelle elementer og fordyb dig i mødet, som om du var der personligt. Ingen pixelerede billeder eller slørede videostrømme, kun en livagtig og højopløst videooplevelse.

Samarbejd uanset platform: Poly Studio X52 er både Zoom og Teams certificeret samarbejder ligeledes gnidningsfrit med Google Meet. Det betyder, at uanset hvilken platform dit videomøde afholdes på, kan du deltage via videobaren.

Intuitivt brugerinterface: Poly Studio X52 har et brugervenligt interface, der gør betjening og navigation til en leg. Med det intuitive betjeningspanel Poly TC10 (tilkøb) kan du nemt tilgå og afslutte dine videomøder. Du kan ligeledes dele indhold og justere indstillinger med blot et tryk eller swipe. 

Poly Studio X52 kan nemt betjenes via touchbetjeningen TC10, som kan tilkøbes.
1 af 6

Optimeret til mellemstore mødelokaler

Poly Studio X52 er specielt designet til mellemstore mødelokaler og giver den perfekte løsning til videomøder, der har brug for en balance mellem funktionalitet og pladsudnyttelse. Den kompakte udformning sikrer en ryddelig opsætning uden at gå på kompromis med ydeevnen, hvilket gør den til et ideelt valg for virksomheder i alle størrelser.

Tekniske specifikationer

Nedenfor finder du nogle af de tekniske specifikationer, som Studio X52 kan bryste sig af:

  • 20 MP 4k Ultra HD kamera
  • 95 graders horisontal betragtningsvinkel
  • 5x digitalt zoom
  • Indbygget Poly DirectorAI med framing af grupper, personer og taler
  • Indbygget Poly NoiceBlockAI
  • Zoom, Teams og Google Meet certificeret

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat