Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Understøt fremtidens undervisning med god lyd til den enkelte elev/studerende

Hvad enten undervisningen modtages i hjemmet eller i klasseværelset, så kan det rigtige headset gøre en forskel

Afsnit i artiklen

Mange har stor fokus på udstyret i selve undervisningslokalet, når de moderniserer AV-løsningen på det pågældende undervisningssted. I den forbindelse kan det personlige AV-udstyr som hovedtelefoner og headsets somme tider falde lidt i baggrunden. Det er ærgerligt, for ofte viser det sig at være noget, der tilfører de studerende stor værdi og øget undervisningsudbytte.

I AV CENTER kan vi tilbyde samlede klassepakker, hvor vi sammensætter produkter i samarbejde med dig, og sikrer at alle elever tilbydes produkter som er både velegnende og velfungerende i undervisnings-øjemed.

EPOS headsets anvendes i undervisningen.
1 af 6

En af de leverandører vi har et tæt samarbejde med er EPOS, som tilbyder forskellige audio produkter i god kvalitet og høj komfort.

Et godt headset

En af de ting et godt headset helt jordnært kan hjælpe med, er at skabe optimal lyd. Ikke kun for brugeren af headsettet, men også for modtagerne i den anden ende. 

Et godt headset har flere positive brugsformål i undervisningssammenhæng.
1 af 6

Et eksempel på dette kunne være EPOS EDU-serie. Headsettet er skabt specifikt for at imødekomme behovene i en typisk grundskole/folkeskole. Med sin støjreducerende mikrofon sikrer headsettet netop at baggrundsstøjen reduceres, så modtageren er garanteret klar og tydelig tale. Samtidig er headsettet let og behageligt at have på, så eleverne kan fokusere på det, der betyder noget.

Forskellige EPOS-produkter.
1 af 6

Disse headsets sælges i prisvenlige bundles af 10 stk., som gør det muligt at sikre en ensartet god kvalitet blandt alle elever.

Hybrid-undervisningen er kommet for at blive

Vi har, måske tvunget af omstændighederne, alle fundet ud af at hybrid-undervisning, er kommet for at blive. Kombinationen af fysisk og virtuel undervisning, giver nye muligheder, men for at de virtuelt deltagende ikke bliver et forstyrrende element er det vigtigt, at deres udstyr ikke bliver en hindring.

Hybridundervisning i fuld gang.
1 af 6

Særligt på de videregående uddannelser vinder hybrid-undervisningen indpas, og giver nye undervisningsmuligheder.

For at kunne understøtte dette, er en god lydløsning en nødvendighed. Dette vil som førnævnt være ved hjælp af et godt headset men kan også være ved hjælp af en speakerphone. En speakerphone er særligt praktisk i forbindelse med gruppearbejde, hvor alle kan høre og blive hørt, men også hvis du blot foretrækker at deltage uden headset. 

Speakerphone benyttes til gruppearbejde.
1 af 6

Til videregående uddannelser anbefaler vi ofte EPOS' ADAPT headset-serie. ADAPT-serien har 'Active Noise Cancellation' så udefrakommende støj reduceres, som for rigtig mange er svært at undvære, når først de har benyttet sådan et headset. Samtidig er serien Teams-certificeret og optimeret til lignende samarbejdsplatforme. Derudover er der slet og ret bare tale om et veludviklet headset med stor fokus på netop talen, der jo er helt essentiel i undervisningssammenhæng.

Flere af EPOS' headsets.
1 af 6

EPOS har også deres EXPAND speakerphone-serie, som har nogle af de samme positive egenskaber. EXPAND 30 er netop et eksempel på et produkt, der med sin størrelse er en speakerphone du nemt kan have i tasken, og som samtidig er bygget af gode materialer, der tåler hverdagens mobilitet.

EPOS EXPAND 30 speakerphone ved computer.
1 af 6

Vi hjælper jer gerne på vej, hvis I har et ønske om at kunne tilbyde de studerende et headset eller lignende løsninger. Vi kan fleksibelt sammensætte en løsning, som tager højde for jeres kvalitetskrav, målgruppe og økonomi - uanset om det er til grundskolen eller videregående uddannelser.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat