Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Understøt den hybride arbejdsplads med Polys P-serie

Nogle vil vende tilbage til kontoret på fuld tid, andre hjemmefra - langt de fleste vil have en kombination af de to. Hybrid workplace bliver en naturlig ting på langt de fleste arbejdspladser, og det kan Polys P-serie produkter hjælpe med at understøtte.

Afsnit i artiklen

Rigtig mange virksomheder har i løbet af pandemien fået øjnene op for en række af de fordele og ulemper, der er ved at arbejde hjemmefra. Et eksempel på dette er Microsoft hvor man naturligvis er bevidste om behovet for, at nogle er fysisk til stede på arbejdspladsen, men her man vil på den anden side af Covid-19 ikke anse det som et problem, at medarbejdere arbejder hjemmefra i op til 50 % af arbejdstiden.

For tilstrækkeligt at kunne understøtte en fleksibel kombination af at arbejde fra kontoret og at arbejde hjemmefra i denne hybrid workplace-tankegang, kræver det også at du forholder dig til det udstyr som skal understøtte de muligheder. 

Poly har netop lanceret en ny række af spændende produkter i deres P-serie som i allerhøjeste grad kan være med til at skabe bedre betingelser for kombinationen, og flere af dem er nye i mere end en forstand.

Webcam med fokus på dig

Poly Studio P5 er et rigtig godt bud på et webcam som har haft online videomøder i fokus i sin udvikling, og derfor er ideelt til netop dette.

Mikrofonen i webcam'et retningsbestemt så den i højere grad udelukker støjen omkring, og i stedet forstærker den lyd der kommer fra dig. På den måde er både lyd og billede med dig i fokus.

Kameraet kan fysisk dækkes af en integreret privacy shutter, som dækker for kameralinsen, så du kan lade gule Post-it notes og påklistrede papirlapper blive i skrivebordsskuffen. 

Den personlige videobar

Videobaren er et produkt som Poly selv har været fremadstormende med i form af deres Studio, X30 og X50-produkter, men nu har de, som de første, også lavet en personlig videobar. 

Poly Studio P15 har styr på de klassiske dyder med 4K-webcam (også inkl. privacy shutter), auto-framing og avancerede mikrofoner. Men derudover er der altså også indbygget højttalere som sørger for, at du også får en rigtig god lyd med masser af styrke, der sikrer at tale når klart og tydeligt frem til dig.

Men en feature vi er rigtig begejstrede for er 'NoiseBlockAI' og 'Acoustic Fence'. Acoustic Fence kan blokere for lyde der kommer fra vinkler, hvor vi ved at de vil være uinteressante for modtagerne. På den måde kan du blive 'indhegnet' i lydområdet, og modtagerne i den anden ende vil i stedet for støj fra børnene, hunden der gør eller dine kollegers samtale kun høre dig.

NoiseBlockAI fungerer på den måde, at den lytter efter lyde men ingen tale, og muter i de situationer automatisk mikrofonen. Så er den eneste lyd mikrofonen opfanger tastaturklapren, papirraslen eller lignende støj, vil mikrofonen automatisk blive muted, og i samme øjeblik der igen kommer tale, tændes den igen.

En videokonference-skærm

Ligesom videobaren samler en række funktioner i ét anvendeligt produkt, er Poly Studio P21 et forsøg på at samle en masse nyttige funktioner i din skærm. Skærmen fås her ved lanceringen i 21" men kommer senere på året i flere størrelser.

Skærmen har således både:

  • højttalere
  • mikrofon
  • webcam (med privacy shutter)
  • lys som gør dig synlig for de øvrige mødedeltagere uanset lysforholdene
  • trådløs opladning af telefonen indbygget i foden

På den måde dækker den en hel række af behov, og er et godt eksempel på et produkt, der er skabt på baggrund af nogle meget håndgribelige behov. Ved at forudse disse behov og integrere dem i en samlet løsning, er der opstået et produkt som over en bred kam løfter brugeren og gør det virkelig let at få et optimalt udbytte af videomøder på den enkeltes arbejdsplads - såvel på kontoret som i hjemmet. 

Udgifterne for et komplet setup med webcam, kvalitetsskærm, headset/speakerphone, rigtigt lys og trådløs mobiloplader vil formentlig hurtigt overstige prisen for Poly P21, så også i den sammenhæng er produktet værd at overveje.

Nem management af produkterne

Alle produkterne kan styres via Polys eget cloud management værktøj kaldet Poly Lens, hvilket gør det nemt for IT-afdelingen at overvåge og styre de forskellige enheder centralt.

Teams, Zoom, Google Meet...

Alle produkterne i P-serien understøtter med en 'Bring Your Own Meeting'-filosofi alle de gængse videomøde-platforme som Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting etc. 

Med en USB-tilslutning vælger du selv din foretrukne platform, og benytter dem via den enhed du er vant til at arbejde fra.

Pakke-løsninger

Polys P5 webcam kommer senere i en række kits, hvor det fås i en samlet pakke med et tilhørende headset eller speakerphone.

Derudover kan vi i AV CENTER naturligvis sørge for at sammensætte produkter, som passer lige netop til jeres behov uanset om det er blot er enkelte medarbejdere eller hele virksomheden, som skal udstyrsopgraderes. 

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat