Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Spottune - få god lyd i loftet

Spottune er en ny dansk virksomhed, der har specialiseret sig i lyd til butikker, hoteller, restauranter og lignende.

Afsnit i artiklen

Spottune opstod i 2018 med ønsket om at producere højttalere til den del af erhvervslivet, som ønsker at kunne skabe en lydscene for deres kunder.

Nem at installere

Har du i forvejen lysskinner i din virksomhed er Spottune utrolig nem at installere i disse. Med deres 'Omni Track' får højttaleren strøm via lysskinnen og er klar til brug på et øjeblik.

Se hvor nemt 'Omni Track' installeres i en eksisterende lysskinne

Har du ikke lysskinner findes 'Omni' også i to andre varianter. Nemlig 'Omni Cord' som er en pendelløsning, og 'Omni Recessed' som delvist indbygges i loftet.

De tre varianter fås alle i tre forskellige farver - sort, grå og hvid.
1 af 6

Spottunes udviklede teknologi OmniExperience bevirker, at Omni-højttalerne sender lyden ud i 360 grader, og sørger for at du, uanset hvor du står placeret, modtager lyden ensartet. Konstruktionen gør også at du i mange tilfælde vil kunne nøjes med et færre antal højttalere end normalt. 

Styr lyden i skyen

Med til din Spottune installation hører også en 'Stream'-enhed, som sørger for at distribuere signalet trådløst videre til dine Spottune højttalere. 

Den styrer du ved hjælp af den cloud-baserede Spottune tjeneste, som kan tilgås via browser på din computer eller via en app på din telefon. Via Spottune Cloud kan du styre alle dine Spottune højttalere, på tværs af butikker, inddelte zoner og helt ned til hver enkelt højttaler.

Spottune enhederne styres nemt i skyen
1 af 6

Intelligent design

Spottune er blevet rost for sit intelligente design, og er vinder af den anerkendte Red Dot Award samt German Innovation Award i 2021.

I AV CENTER er vi ligeledes imponerede over hvor nemt og smertefrit du kan komme i gang med at få lyd-sanserne bragt i spil overfor dine kunder med Spottune.

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat