Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Spændende nyheder fra Logitech i 2023

Logitech er klar med en række helt nye produkter, der griber fremtiden an med et nyt take på videomøder og collaboration.

Afsnit i artiklen

De tre nyheder fra Logitech er henholdsvis 'Sight', 'Rally Bar Huddle' og 'Logi Dock Flex', som kommer på markedet her i løbet af 2023 (forventeligt i løbet af sommeren).

Mens de to første bidrager til at forbedre de online videomøder er, sidstnævnte et forsøg på at understøtte, hvad mange betragter som fremtidens arbejdsplads.

Logitech Sight

Få de bagerste kollegaer med ved hjælp af et intelligent bordkamera, der sikrer at alle bliver både set og hørt. Hybridmødet med blandingen af fysiske og online bliver mere og mere udbredt, og netop derfor bør Sight have din interesse.

Logitech Sight er konstrueret med 2 kameraer, der tilsammen dækker 360 grader rundt, og sørger for at alle mødedeltagerne kan gengives synligt i videomødet. Enkelt forklaret vil hver deltager få gengivet deres ansigt, som anvendte de hver et personligt kamera. Det gør det meget nemmere at aflæse ansigtsmimik og kropssprog for dem som deltager i mødet online, og vil give rigtig god mening i forhold til 'Front row'-funktionaliteten i Microsoft Teams.

Sight sørger for at tage et nærbillede af alle deltagere i mødelokalet, så modtagere i den anden ende, har mulighed for at aflæse og se ansigtet væsentligt tyderligere.

Udover kamerafunktionen er der naturligvis også placeret mikrofoner i enheden, så også lyden fra alle omkring bordet opfanges.

Det bliver på sigt også muligt at sammensætte flere Sight-enheder, hvis mødelokalets størrelse kræver det.

Rally Bar Huddle

Logitech's Rally Bar-familie har fået endnu et medlem. Du kender måske allerede Rally Bar og Rally Bar Mini, men nu er Rally Bar Huddle klar til de helt små mødelokaler. Du kan dog fortsat forvente video- og lydoptagelse samt støjdæmpning af høj kvalitet, i denne alt-i-en-løsning til de små mødelokaler.

Rally Bar Huddle fylder ikke meget, og egner sig godt til det lille lokale, uden at den gode kvalitet kompromiteres. Eksempelvis finder du 6 mikrofoner i enheden samt et 4K kamera.

1 af 6

Foruden selve produktets kvalitet har der været fokus på bæredygtighed - eksempelvis består 65 % af plastikdelene i Rally Bar Huddle af genanvendt plastik.

Logi Dock Flex

For mange er det at arbejde hjemme blevet en helt naturlig del af vores professionelle arbejdsliv. Derfor mener rigtig mange eksperter også at det næste naturlige step er, at antallet af skrivebordspladser på selve arbejdspladsen nedjusteres, da alle ansatte sjældent er på arbejde på samme tid. 

Den tankegang underbygges i en række rapporter - bl.a. McKinsey's 'Reimagining the office and work life after COVID-19', som konkluderer at mange virksomheder kan få stor glæde af fleksible arbejdsområder og ikke-faste skrivebordspladser. Og det er netop her, at Logi Dock Flex kommer ind i billedet.

Den tankegang har Logitech grebet med deres Logi Dock Flex, som gør det nemt at dele og benytte en skrivebordsplads.

Book din skrivebords plads direkte ved Logi Dock Flex.
1 af 6

Udover at gøre tilslutningen til skærm, keyboard, mus og eventuelt andet udstyr nem med et enkelt USB-C kabel til din computer, så bliver skrivebordet også muligt at booke. Det kan du både gøre fra din computer på forhånd, eller direkte via skærmen på Logi Dock Flex. Det er også nemt at danne sig et overblik over ledige skriveborde, og sikre sig at der er et til rådighed, når behovet er der.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat