Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Softwareopdatering fra Sennheiser gør din loftsmikrofon endnu bedre

Sennheiser har netop annonceret deres nyeste software til deres loftsmikrofon 'TeamConnect Ceiling 2', og den giver nogle spændende nye muligheder.

Afsnit i artiklen

I Sennheisers nye gratis software-opdatering er der en række nye fordele. Alle sammen med det formål at give dig og ikke mindst dine modtagere i den anden ende, den bedst mulige lyd. Se videoen her og/eller læs mere om nogle af fordelene nedenfor.


TruVoicelift - lad alle blive hørt

TruVoicelift er navnet på Sennheisers nye voicelift funktion. Med den er det muligt at forstærke talen, så loftsmikrofonen kan forstærke dem som er på større afstand. Det er særligt nyttigt i et større lokale, hvor afstandene netop kan variere meget.

De nuværende anbefalinger fra myndighederne gør også, at vi i det omfang vi er nødt til at mødes fysisk, vil deltage med de anbefalede 2 meters afstand til hinanden. Dermed vil vi helt naturligt sidde længere fra hinanden i mødelokalet, og måske netop benytte os af de større mødelokaler.

Prioriter bestemte lyd-områder

Du har også mulighed for at prioritere bestemte områder ved hjælp af en 3D visualisering i Sennheisers Control Cockpit software. I et finmasket zone-net, kan du udvælge præcis det område du ønsker opprioriteret. Når personer indenfor dette område taler, prioriteres de over de øvrige områder.

Det giver særligt mening i fx et klasseværelse, hvor området ved underviseren kan prioriteres. På den måde vil det være helt oplagt i forbindelse med hybrid undervisning (hybrid learning), hvor man ellers typisk ville anbefale særskilt mikrofon til eksempelvis underviseren. Udover et prioriteret område kan der også defineres op til 5 individuelle områder som skal ignoreres af loftsmikrofonen, og på den måde undgå specifikke støjkilder.

Af andre eksempler som også kan give god mening kunne nævnes præsentationer, bestyrelsesmøder og lignende.

Gør dig fri af mikrofonen med loftsmikrofoner

Ønsket om slippe for at skulle forholde sig til mikrofoner er som regel stort. Mange er helst fri for at skulle have eksempelvis en headsetmikrofon på, og foretrækker at være helt fri af mikrofoner.

Det er en af de store fordele der er ved netop loftsmikrofoner, hvor man typisk vil opleve at man ikke længere tænker over, at der er en mikrofon i lokalet. 

Få software-opdateringen

Såvel nye som eksisterende kunder kan få glæde af software-opdateringen (Sennheiser Control Cockpit 4.3.0). Har du allerede udstyr installeret kan vi hjælpe dig med at få glæde af de nye features fra Sennheiser. Afhængigt af den præcise opsætning, vil det i nogle tilfælde kunne lade sig gøre at opdatere firmwaren (til version 1.6.4) på enheden remote, mens vi i andre tilfælde skal ud og opdatere udstyret fysisk. Uanset hvad kan vi hurtigt sørge for at I får glæde af opdateringen.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat