Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Skil jer ud med Pedestal standere og tilbehørsprodukter

Pedestal er en dansk designvirksomhed, som har specialiseret sig i design af forskelligt tilbehør til AV-løsninger med stor sans for æstetik.

Afsnit i artiklen

Organiser dit tilbehør

Som en af Danmarks største leverandører af AV-løsninger er vi godt klar over det – ikke alt i vores løsninger kan skjules og gemmes af vejen. I mange situationer ønsker man at have tilbehørsudstyr ved siden af, som brugerne af løsningen skal have nemt adgang til. Eksempelvis tilslutningskabler, tastatur eller lignende.

Wall Bar på væggen.
1 af 6

Til dette formål har Pedestal skabt en række produkter, som kan hægtes på en træliste som de kalder ’Wall Bar’. På ’Wall Bar’ kan du uden videre tilføje en række forskellige mounts, som passer til forskellige formål. De hægtes nemt på ’Wall Bar’ og kan sammensættes efter dine behov, og sikrer både at lokalet fremstår stilrent og ryddeligt, samt at der er en naturlig plads til udstyret.

1 af 6

’Wall Bar’ fås i lys og mørk eg, mens de forskellige mounts fås i hvid, sort og alu.

Kan en tv-stander være flot?

Ovenstående spørgsmål vil du måske med vantro stille, men dertil må vi blot svare: ”Ja”. Det er muligt vi er lidt miljøskadede, men for os er der ingen tvivl om at Pedestal netop adskiller sig fra mange andre producenter. For nok er funktionalitet en hjørnesten i Pedestals produkter, men udover at være funktionelle er de veldesignede og elegante.

Det elegangte 'Lean' beslag fra Pedestal.
1 af 6

Pedestals tv-standere fås både i mobile og stationære udgaver. Så ønsker du at kunne flytte skærmen i lokalet eller måske til andre lokaler, så er det nemt gjort med en af deres mobile standere med hjul. Ønsker du blot en flot stationær løsning, som diskret udstråler en holdning til design, så tag eksempelvis et kig på Lean PRO.

Organiser på din tv-stander

Nu bliver det for alvor gennemtænkt – for selv om tv-standere og ’Wall Bar’ i sig selv er rigtig lækre produkter, så synes vi også at det er rigtig smart tænkt, at man også har ladet de to ting smelte sammen.

1 af 6

På flere af tv-standerne er der nemlig lignende lister, der giver mulighed for at tilføje de samme mounts som beskrevet tidligere. Så uanset om du vælger en tv-stander-løsning eller at montere dit tv på væggen med en ’Wall Bar’ nedenunder, har du mulighed for at benytte og sammensætte de forskellige mounts.

Et hav af modeller

Pedestal har i øvrigt et hav af forskellige modeller at vælge imellem, og kan varieres i mange forskellige farver. Med de mange muligheder er der rigtig gode muligheder for at få en løsning, der også fungerer som et anderledes blikfang.

I galleriet nedenfor kan du se nogle flere billeder af de mange modeller.

1 af 6

Udover de eksisterende farver kan Pedestals standere også fås i præcis den farve, det måtte ønskes. Det gør blot produktet mere unikt, og samtidig kan det være en effektiv måde at styrke sit brand og/eller overordnede udtryk på.

Et ansvarligt valg

Udover at være en dansk designvirksomhed, så er alle Pedestals produkter også produceret indenfor Europas grænser under ordnede arbejdsforhold. Samtidig er hensynet til miljøet også et vigtigt område, og Pedestal benytter bl.a. miljørigtig emballage ligesom at distribution/fragt så vidt muligt foregår via land og vand frem for flyfragt.

Pedestal har hovedsæde i Danmark og tager deres miljøansvar alvorligt i alle led.
1 af 6

Lad os inspirere dig

I AV CENTER er vi ligesom Pedestal vant til at levere løsninger, som ikke kun skal fungere godt men også skal se godt ud. Du kan finde lidt mere inspiration i den retning nedenfor.

Vi har naturligvis også gode ideer til, hvordan Pedestal kunne være en naturlig del af dit mødelokale, kontor eller lignende.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat