Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Shure MXW neXt 2 - nyt trådløst mikrofonsystem til undervisnings- og mødelokaler

Det nye MXW neXt 2 trådløse mikrofonsystem fra Shure er ikke bare en almindelig trådløs mikrofon. Det er en alt-i-en lydløsning designet specielt til hybridlokaler, store mødelokaler, forelæsningssale, og auditorium hvor der er brug for taleforstærkning i hele lokalet.

Afsnit i artiklen

Selv om MXW neXt 2-systemet har mange funktioner og muligheder er det nemt at sætte op på få minutter. Samtidig er det ekstremt brugervenligt – tag mikrofonen ud af opladeren, og den er klar til brug. Læs mere om MXW neXt 2 her nedenfor.

Hør Kasper Bregenborg fra Matrix Sales/Shure fortælle om MXW neXt 2, og hvad der er særligt ved netop dette produkt. AV CENTER mødte ham på ISE 2024 (verdens største messe for AV-udstyr), hvor han gennemgik nogle af de vigtigste og smarteste funktioner.

Simpel all-in-one løsning

Hvor man før skulle bruge et access-punkt, antenne, DSP og lader for at få det hele til at spille med trådløse mikrofoner i store rum, så samler MXW neXt 2-systemet nu alt i en enkelt prisvenlig enhed. Det smarte integrerede design gør det nemt at sætte op på få minutter, uanset om det er til midlertidige møder eller permanente installationer. Det er designet til at fungere i enhver rumtype og kan nemt tilpasses for at sikre, at alle deltagere, både i lokalet og med over videokald, kan høre klart og tydeligt.

Shure MXW neXt 2 er en all-in-one mikrofonløsning.
1 af 6

Trådløs fleksibilitet

Vælg mellem bodypack, håndholdte eller boundary mikrofoner alt efter behov. Disse mikrofoner kan køre imellem 17-28 timer, hvilket er en voldsom forbedring fra det tidligere Microflex Wireless system, og oplades nemt i systemets opladningsstation, så de altid er klar til brug.

I enheden er der både analog in/out, Dante in/out, og USB in/out, og der kommer også Bluetooth in/out i en kommende firmware-opdatering. Dette gør det nemt at tilpasse løsningen til forskellige behov og set-ups. MXW neXt 2 har desuden en ekstra Dante-kanal så den, for eksempel, kan parres med en loftmikrofon i lokalet.

Indbygget DSP

MXW neXt 2 har en indbygget avanceret digital signalprocessor (DSP) med IntelliMix®, der inkluderer automatisk mixing, ekko-cancellering, støjreduktion, automatisk gain control og EQ. Dette sikrer en fejlfri lydoplevelse uden irriterende distraktioner. De 4 indbyggede modes – presentation, conference, direct og custom – gør det nemt for ikke-tekniske brugere at indstille systemet til forskellige situationer.

Du kan nemt sammensætte MXW neXt 2-systemet af de mikrofontyper, der foretrækkes.
1 af 6

MXW neXt 2-systemet kommer med automatisk trådløs frekvensstyring, som automatisk finder åbne kanaler og undgår interferens for en stabil forbindelse uden forstyrrelser.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat