Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Poly Studio E70 - en nyhed til de større mødelokaler

Poly har løftet sløret for deres intelligente kamera Studio E70, som passer perfekt til de større mødelokaler.

Poly har udvidet deres produktportefølje i videokonference-kategorien, og lancerer således deres Poly Studio E70. Studio E70 er med sine to kameraer super velegnet til de større lokaler med op til ca. 8 meters dybde (afhængigt af lokalets indretning).

Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de features, hvor Studio E70 gør sig bemærket.

Kameraet

Studio E70 har to kameralinser. Den ene er vidvinkel og den anden smal vinkel. Tilsammen gør det udstyret i stand til at dække både dem, der sidder tæt på kameraet, men også dem som er placeret bagerst i lokalet.

I videoen nedenfor kan du se Poly præsentere kameraets egenskaber.

Som det fremgår formår kameraet på en rigtig god måde at tilpasse sig den aktuelle situation i mødelokalet, og intelligent sørge for at fokus er der, hvor det giver allerbedst mening.

Derudover har kameraet indbygget automatisk privacy shutter, som sikrer at kameraet effektivt kan afbrydes ved et tryk på mute.

Studio E70 Front Med Shutter Lukket

Fra første kvartal 2022 vil det være muligt at udvide med op til 4 stk. Studio E70-kameaer over netværk, som vil kunne supplere hinanden intelligent og på den måde muliggøre endnu større installationer.

Over eller under

Der kan være mange intelligente måder at indrette sit mødelokale på, som afhænger af både de faktiske omgivelser og helt subjektive præferencer. 

Studio E70 er konstrueret, så den både kan hænges op over og under skærmen(e), hvilket kan være en kærkommen fleksibilitet.

Teams-certificeret

For rigtig mange er valget for foretrukken videokonference-platform faldet på Microsoft Teams, og Studio E70 er selvfølgelig Microsoft Teams-certificeret.

Den vil naturligt kunne indgå i både en Bring-Your-Own-Meeting-løsning, en Microsoft Teams Rooms-løsning eller tilsvarende som eksempelvis Zoom Rooms. 

Få mere information

Har du brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv via nedenstående formular.

Links

Læs mere om Poly Studio E70 på Poly's hjemmeside

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat