Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Poly lancerer den perfekte videobar til de små mødelokaler

Poly er klar med deres nye videobar Studio R30, som er skabt og proportioneret præcis til de små mødelokaler og huddle spaces.

Afsnit i artiklen

Når behovet for videomøder er stigende, kan det være klogt også at se på mulighederne for, også at udstyre de helt små mødelokaler og huddle spaces, hvor vi tit afholder de impulsive møder, med udstyr der gør det nemt at indgå netop i videomøderne.

Skabt til små mødelokaler, huddle spaces og lignende

I et forsøg på at undgå hverken at over- eller underproportionere det udstyr vi placerer i de små mødelokaler, har Poly skabt Studio R30.

Poly Studio R30 minder i udseende om deres X-serie. R30 kan monteres både over og under skærmen, men også hvilende oven på skærmen med den medfølgende 'monitor clamp'. Derudover medfølger også privacy shutter, som kan dække kameralinsen.
1 af 6

Typisk vil vi som professionel AV-leverandør aldrig anbefale en løsning, der åbenlyst er underproportioneret til opgaven, mens man i bedre grad vil kunne leve med udstyr der er overproportioneret. Men det mest optimale er naturligvis at stå med udstyr, der passer til omgivelserne.

Poly Studio R30 monteret over skærmen i det mindre mødelokale.
1 af 6

Med fokus på netop at vælge den hardware der passer til det helt lille mødelokale, sikrer man at prisen kan holdes lavere, uden at oplevelsen hæmmes.

Bring Your Own Device eller MTR?

Poly Studio R30 er som udgangspunktet en del af Polys Bring-Your-Own-device-linje eller BYOD, som det i branchen ofte blot forkortes. Det vil med andre ord sige, at du i udgangspunktet tager din computer med og tilslutter den, når du vil bruge udstyret.

Men ønsker du alligevel en løsning, hvor du ikke behøver bruge din egen computer til afviklingen af videomødet, så tilbyder Poly også et såkaldt 'Small Room Kit for MTR'. Med dette bliver der tilsluttet en lille computer og et touch betjeningspanel, og løsningen går over til at være en Microsoft Teams Rooms-løsning, med de fordele det giver.

Studio R30 i mødelokalet med tilknyttet 'Small Room Kit', hvor betjeningen af løsningen kan klares via et touch betjeningspanel på bordet.
1 af 6

Huddle spaces og små mødelokaler bliver mere og mere udbredt

De små mødelokaler og huddle spaces til både 1:1-møder og ikke mindst de mere impulsive ad hoc møder, finder vej i flere og flere kontorlandskaber, fordi de giver en høj nytteværdi og effektivitet. De kræver ikke så mange kvadratmeter, men kan hurtigt give en afsmittende effekt, ved også at sikre kapacitet i de større mødelokaler, så de er ledige, når dem der har mange mødedeltagere har brug for dem.

Det at de ikke kræver så meget plads, gør også at det typisk er nemt nok at finde plads til dem. Men når det ikke er muligt, ser vi også at man simpelthen køber en eller flere af de efterhånden mere velkendte lydtætte bokse, som produceres af en række forskellige fabrikanter (fx Plenty Pod, Mutebox o.lign.). Det er naturligvis muligt at udstyre disse lydtætte bokse, på samme måde som de øvrige små mødelokaler - fx med Poly Studio R30.

Plenty Pod fra Abstracta er et af eksemplerne på disse lydtætte bokse. Vi kan både rådgive omkring selve de lydtætte bokse og om AV-løsningen i boksen.
1 af 6

Certificeret løsning

Poly Studio R30 er allerede ved launch Zoom-certificeret, og afventer i skrivende stund de sidste godkendelser ift. Teams-certificeringen, som dermed også officielt vil være certificeret, og en garanti for at udstyret vil fungere gnidningsfrit med disse platforme.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat