Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

PanaCast - videomødeløsning fra danske Jabra

PanaCast er Jabras serie af udstyr til videomøder i mødelokalet eller lignende. Jabra kender du måske allerede for deres headsets og speakerphones, hvor de i mange år har leveret kendte personal-device produkter, og det har således været naturligt for dem også at kaste sig over løsninger til mødelokalet.

Afsnit i artiklen

PanaCast 50

Et af produkterne i PanaCast-serien, er PanaCast 50. Videobaren passer perfekt til mellemstore mødelokaler med op til 12 deltagere. Den er udstyret med et 180-graders synsfelt, så alle mødedeltagerne i lokalet opfanges. Samtidig sørger den indbyggede AI, for at følge dine bevægelser og holde dig i centrum af billedet.

Introduktionsvideo til PanaCast 50.

PanaCast 50 fås enten som bring-your-own-device videobar, Room system til Windows eller som roomsystem til Android. 

Jabra PanaCast 50 er kompatible med de fleste videokonference-platforme, herunder Microsoft Teams, Zoom og Google Meet.

Hvorfor skal jeg vælge PanaCast 50?

Nedenfor har vi fremhævet nogle af de funktioner som vi synes er værd at nævne for PanaCast 50:

Virtual Director

Funktionen bruger kunstig intelligens til at følge mødedeltagernes bevægelser og holde dem i centrum af billedet. Dette er velegnet til møder, hvor deltagerne bevæger sig rundt eller hvor antallet af mødedeltagere varierer.

Se hvordan Virtual Director sikrer at det vigtigste vises.

Dynamic Composition

Funktionen bruger kunstig intelligens til at skabe en dynamisk sammensætning af billedet, der viser de vigtigste elementer i mødet. Dette kan f.eks. være deltagerne, whiteboard eller præsentationsmateriale.

Løft af billedkvaliteten med Dynamic Composition.
1 af 6

Whiteboard streaming

Funktionen giver dig mulighed for at streame billedet fra et whiteboard til mødedeltagerne i realtid. Du rammer selv whiteboardet ind via softwaren, som automatisk konverterer proportionerne, så det vises korrekt før de øvrige videomødedeltagere.

Se kort hvordan whiteboard-funktionaliteten fungerer på Jabra PanaCast 50.

Lyd

Jabra PanaCast 50 har fire mikrofoner og to højttalere, der giver en klar og tydelig lydoplevelse. Mikrofonerne er placeret rundt om kameraet, så de kan fange alle deltagerne i rummet. Højttalerne er placeret, så de giver en god lydoplevelse for både dig og dine mødedeltagere.

180 graders kamera

Kameraet i Jabra PanaCast 50 dækker hele 180 grader, og vil kunne opfange selv de personer som sidder yderst på forreste række.

Få dækket hele mødelokalets bredde med 180 graders kamera.
1 af 6

Om Jabra

Jabra er en dansk virksomhed, der designer, producerer og markedsfører trådløse headsets, højttalere og videokonferencesystemer. Virksomheden er en del af GN Group, som er en af verdens førende producenter af høreapparater.

Virksomheden har et stærkt fokus på innovation, og den har udviklet en række banebrydende produkter, herunder det første trådløse headset og det første videokonferencesystem med indbygget AI. Jabras produkter er kendt for deres høje kvalitet, brugervenlighed og innovative funktioner.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat