Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Opgrader dit mødelokale med Logitech Roommate

Logitech’s Roommate giver dig en række muligheder for at sammensætte og skabe et mødelokale med både nyt og eksisterende udstyr.

Afsnit i artiklen

Logitech er en velkendt leverandør af udstyr til videomøde-afvikling. Nu har de skabt et produkt, som kan ’samle trådene’ i mødelokalet, og sørge for at du kan afvikle videomøder på tværs af udstyr med ét tryk på en knap uden brug af din computer.

Modulær tankegang

Roommate er i ’hjernen’ i mødelokalet, der sikrer at du kan afvikle videomøder uden at skulle tilslutte en computer. Med Roommate kan du selv sammensætte din løsning, med det udstyr der giver bedst mening. Roommate understøtter naturligvis Logitech’s øvrige videokonference-produkter men også lydsystemer fra Biamp, QSC og Shure.

1 af 6

Udover selvfølgelig at kunne give mening i forbindelse med etableringen af en ny videokonference-løsning, kan Roommate også være en måde hvorpå du kan løfte en ’Bring your own device’-løsning til en såkaldt ’appliance’-løsning, hvis du for eksempel har et mødelokale, hvor der er monteret en Rally Bar-videobar. Med videobaren tilsluttet en Roommate og en tilhørende touchbetjeningsskærm i form af en Logitech Tap vil lokalet være fri af nødvendigheden for at medbringe en computer til at drive løsningen.

1 af 6

Teams, Zoom, Pexip eller?

En anden vigtig feature som er værd at nævne er Roommate’s store fleksibilitet i forhold til valg af videomødeplatform. Roommate kører via Android-platformen og understøtter blandt andet Microsoft Teams, Zoom og Pexip.

Er et skift af videomødeplatformen nært forestående, eller er der blot usikkerhed omkring dette, er man altså sikret fleksibilitet i løsningen, der vil kunne konverteres til en anden platform, skulle behovet vise sig. Det giver løsningen en fremtidssikring, som kan medvirke til ro i maven på den front.

1 af 6

Administrer løsningen i skyen

Har man en række af mødelokaler med hvor sin videomødeløsning, er det også betryggende at vide, at man via Logitech’s gratis software ’Logitech Sync’ kan overvåge ens enheder remote. Sync giver en række værktøjer som giver dig mulighed for opdateringer, monitorering og fejlsøgning.

Se Logitech's video illustrere hvad Sync kan (videoen er på engelsk)

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat