Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nyt fra ISE 2024

I slutningen af januar var AV-verdenen samlet i Barcelona, hvor årets ISE løb af stablen. ISE er verdens største messe for professionelt AV-udstyr.

Afsnit i artiklen

2024-udgaven markerede 20-års jubilæet for ISE, der første gang fandt sted i Geneve i 2004. Årets udgave af ISE var rekordernes-udgave:

  • 73.891 unikke deltagere (højeste nogensinde)
  • 95.396 registrerede deltagere (højeste nogensinde)
  • Deltagere fra 162 forskellige lande (højeste nogensinde)
  • 1.408 udstillere (højeste nogensinde)
  • 82.000 m2 udstillingsareal (største nogensinde)

AV CENTER havde som tidligere også i år en stor gruppe på ISE. Vi sender både sælgere, produktspecialister, teknikere og marketingfolk på inspirationstur, så de er opdateret på de nyeste produkter og løsninger samt får indblik på trends og tendenser i markedet.

Vi besøgte en lang række af vores leverandører og samarbejdspartnere. Det kom der en masse gode videoer ud af, hvor de fortæller om netop deres nyheder på ISE 2024. Dem kan du se nedenfor.

I videoen præsenterer Marco fra Barco deres nye Barco CLickshare Bar
Se med når Lars fra Sennheiser viser deres nye 2 videobarer TeamConnect Bar S og M, der blandt andet kan tilsluttes deres loftsmikrofoner.
Yealink er en forholdsvis ny leverandør til AV CENTER. Se med når Lucian fra Yealink præsenterer deres løsninger til online videomøder.
LG vandt fuldt fortjent prisen for årets flotteste stand på årets ISE. I videoen giver Michael fra LG en rundvisning på standen, og viser blandt andet deres transparente OLED skærme.
Nikolaj fra vores egen undervisningsafdeling viser i denne video de nyeste EDGE touchskærme fra Clevertouch, der er Google EDLA certificerede.
Kasper fra Matrix Sales, der er dansk distributør af Shure, viser i denne video deres nye loftsmikrofon MXA901 og mikrofonløsningen MXW Next 2.
Logitech viste på ISE hele deres sortiment til videomøder. I videoen præsenterer Rasmus fra Logitech den seneste tilføjelse sortimentet nemlig Rally Bar Huddle til det mindre mødelokale.
Morten fra Fohhn viser i videoen to af de nyheder den tyske højttalerproducent havde med på årets ISE. Den styrbare søjlehøjttaler Focus Slim og Fohhn Gateway for styring og monitoriering af højttalerløsningen.
Kom med Lars fra Poly rundt på deres to-etagers store stand, hvor han viser de ting som Poly havde valgt at fokusere på – alle features, som er med til at gøre dine videomøder mere nærværende og bedre.
Der var hele tiden mange besøgende på BOSE Professionals stand. Heldigvis fandt Ronny tid til at snakke med os om deres nyheder, der blandt andet talte en softwareopdatering til MSA12X søjlehøjttaleren samt en helt ny forstærkerserie.
Lenovo præsenterede på årets ISE deres nye Lenovo ThinkSmart Bar 180, som de har lavet i samarbejde med danske Jabra. Se med i videoen, hvor Martin fra Lenovo fortæller mere om deres helt nye produkt.

Kontakt dit lokale AV CENTER, hvis der var et produkt eller en løsning, som fangede din opmærksomhed. Ikke alle produkter er endnu frigivet til salg, men så snart vi har demoenheder, står vi klar til at vise dig dem.

Du er også velkommen til at booke et inspirationsbesøg i et af vores 5 showrooms. Her kan du se og prøve vores forskellige løsninger inden du beslutter dig.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat