Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Oplev Polys helt nye Studio X30 og X50

Oplev den nye Poly Studio X30 og X50 og se hvordan de skaber fleksible videokonference-faciliteter.

Afsnit i artiklen

Poly har lanceret deres All-In-One ”videobarer” Studio X30 og Studio X50. Polys videobarer skaber stor værdi, er simple, stabile og elegante løsninger til både mindre mødelokaler og mellemstore med plads til op til 10 personer.

Tendensen vi oplever er, at flere mindre mødelokaler får udstyr til online videomøder. Enkeltheden og prisen på Polys løsninger gør, at de er naturlige at have med i overvejelserne, når du skal opgradere eller bestykke flere af dine mødelokaler.

De to nye modeller

Poly Studio X30
Til de mindre mødelokaler med 2-6 personer. Indbygget trådløs skærmdeling. Avancerede mikrofoner filtrerer unødvendige lyde som tasteklik ud af kommunikationen. Understøtter én skærm i UHD, som fx kan være med touch til whiteboarding direkte i videomødet.

Poly Studio X50
Til mellemstore mødelokaler til 4-10 personer. Indbygget trådløs skærmdeling. Avancerede mikrofoner filtrerer unødvendige lyde som tasteklik ud af kommunikationen. Understøtter 2 skærme i UHD, som fx kan være med touch til whiteboarding direkte i videomødet. Mulighed for tilslutning af eksterne højttalere og mikrofon.

Bred understøttelse af platforme

Studio X30 og X50 kan pt. sættes op til Zoom videotjenesten, Microsoft Teams og cloud-baserede videotjenester som Pexip, så du kan afvikle Microsoft Teams, Google Meet og en lang række andre online møder på den.

Fleksibiliteten ved selv at kunne vælge videotjenesten enheden skal sættes op til, gør at den adskiller sig fra mange andre produkter på markedet, og giver dig som virksomhed mulighed for at konsolidere de tilbud du giver dine medarbejdere til én løsning og dermed gøre oplevelsen i mødelokalerne ens og have større fokus på brugervenligheden.

Markedets udvikling

Ifølge Forrester Research 2018 bruger op mod 84% af alle større virksomheder minimum 2 forskellige videotjenester, som ofte er til stor forvirring for slut-brugerne. Frost & Sullivan anslog i 2019 at mindre huddle rooms blev anvendt ved 18% af de afholdte videomøder, men at det tal vil vokse til 73% i 2023 – dermed er video faciliteter ikke længere kun forbeholdt bestyrelseslokalet.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat