Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Ny Lenovo ThinkSmart Hub

Den nye Lenovo ThinkSmart Hub er landet og ligesom sin forgænger er den et rigtig godt bud, hvis du er på jagt efter en Microsoft Teams-løsning i dit mødelokale.

Afsnit i artiklen

Hvis mødelokalet skal udstyres med en Microsoft Teams Rooms-løsning (ofte også blot forkortet MTR), er Lenovos ThinkSmart Hub en af de løsninger vi har solgt rigtig mange af. Nogle af de ting vores kunder med en ThinkSmart Hub har været glade for er, at det er en løsning der bare fungerer. Værdien af bekymringsfrit at kunne gå ind i mødelokalet og trykke 'Deltag', og vide at man ikke skal bøvle med tilslutninger og lignende, er for mange en afgørende faktor når valget falder på en Microsoft Teams Rooms-løsning.

Microsoft Teams Rooms-løsninger

Med en Microsoft Teams Rooms-løsning sikrer du at Microsoft Teams møder fuldstændig problemfrit kan afvikles på det udstyr du har i mødelokalet. Brugergrænsefladen er udviklet specifikt til håndteringen af Teams, og du er derfor sikret at deltagelse i møder, indkaldelse til møder og generelt arbejde i Teams fungerer upåklageligt på dit udstyr.

For rigtig mange er valget faldet på Teams, og derfor udgør Teams umiddelbart også en stor procentdel af de online videomøder vi alle sammen afholder. Med en MTR-løsning er det også muligt at konfigurere enheden, så det er muligt at acceptere og deltage i Webex og Zoom-møder. Men oplever man en yderligere varierende palet af platforme, kan det være klogt at overveje ens muligheder, hvor eksempelvis Pexip vil kunne sikre en endnu større platformsfleksibilitet. Vi kan naturligvis rådgive dig i den proces, men for mange er det netop Teams, der fylder mest.

Bliv klogere på Lenovo ThinkSmart Hub

Lenovo ThinkSmart Hub er i virkeligheden en computer, hvor den omtalte brugergrænseflade til Microsoft Teams er præ-installeret. Det er også muligt at benytte Zoom som platform, men det er nødvendigt at vælge én platform, da enheden sættes op til netop den platform.

Med Lenovo ThinkSmart Hub i mødelokalet er der ikke behov for at du medbringer din computer, for at kunne deltage i et Teams-møde. Det styres direkte af din ThinkSmart Hub-enhed, hvorfra du med dens touchskærm kan styre deltagelse i og indkaldelse til møder, se dagens møder og lignende gængse Teams-funktioner.

En ThinkSmart Hub har også indbyggede mikrofoner og højttalere som du kan vælge at benytte. Derudover tilslutter du blot en møderumsskærm og et kamera, og så er du klar til at afholde videomøder.

Den nye ThinkSmart Hub

Som med så meget andet teknisk udstyr, sker der naturligvis løbende en udvikling. Derfor har Lenovo lanceret deres nye ThinkSmart Hub som arvtager for forgængeren ThinkSmart Hub 500. 

Den nye ThinkSmart Hub har fået et designløft, som er synligt på selve enheden, men kablingen har faktisk også fået et interessant designløft der gør, at der nu er en ny kabelmekanisme, som samler kablerne i ét kabel, hvilket giver mindre rod på bordet.

Derudover har Lenovo arbejdet på en forbedring af lyden og givet den nye udgave fire integrerede mikrofoner og højttalere (mod tidligere to).

Af andre nyheder kan nævnes at der er kommet en nyere generation processor i, tydeligere LED markering (som angiver møde-status) og et helt nyt 10,1" display.

Hør mere om ThinkSmart Hub

Hvis du er blevet nysgerrig på om ThinkSmart Hub kunne være et emne til et af din virksomheds mødelokaler, interesseret i at få den demonstreret i et af vores showrooms eller blot få en dialog om hvilke muligheder du har, når du skal vælge videokonference-løsning til et mødelokale, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat