Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nem og fremtidssikret mikrofonløsning - Sennheiser SpeechLine Digital Wireless

Mikrofonløsninger fås i rigtig mange afstøbninger, og der kan være mange forskellige overvejelser, når man skal vælge lige netop den løsning som passer bedst til ens virksomhed. Men ønsker du en nem løsning, som I, et langt stykke hen ad vejen, selv vil kunne styre, så er det værd at overveje Sennheisers SpeechLine Digital Wireless-serie. Læs mere om hvorfor nedenfor.

Afsnit i artiklen

Den digitale vej

SpeechLine Digital Wireless-serien er en trådløs mikrofonløsning, som består af en række produkter der, som navnet antyder, er en digital løsning. Serien er udviklet med henblik på 'tale' (fx til præsentationer eller undervisning).

Det at serien er digital giver mulighed for at nogle ting håndteres automatisk - blandt andet behøver man ikke bekymre sig om frekvensområder, da udstyret selv scanner efter et ledigt frekvensområde og benytter det - skulle der senere opstå støj på det valgte frekvens område, vælger udstyret selv et andet.
En anden automatisk håndtering er selve lydniveauerne, som af sig selv tilpasses så mikrofonlyden hele tiden har et ideelt niveau, der bedst muligt opfanger og gengiver talen.

Samtidig er løsningen krypteret (AES 256 krypteringsstandard), så den kan overholde din virksomheds sikkerhedsstandarder.

Nemt at bruge

Når vi skriver at løsningen er nem at bruge, er det vores erfaring at det er gældende på flere fronter.

Fra den direkte bruger af løsningerne hører vi typisk, at det er nemt og ukompliceret at bruge. Mikrofonerne har lang batterilevetid, og som hovedregel er det faktisk bare at gribe en mikrofon, så er man i gang.

På Aalborg Universitet hvor vi har installeret Speechline Digital Wireless, siger Per Mouritzen: "Vores motto er: Tag mikrofonen og tal. Hvad der før tog timer, tager nu få minutter".

Fra de systemansvarlige, som hyppigere og hyppigere er en opgave, der ender i IT-afdelingen, er tilbagemeldingerne at det er nemt system at integrere og vedligeholde. Den medfølgende Control Cockpit software (som kan benyttes via webbrowser og iOS/Android-enheder) giver mulighed for at monitorere og fjernstyre løsningen, og i mange tilfælde løse de typiske problemstillinger, der kan opstå. Det kan være en kæmpe hjælp i løsninger, hvor der er tilknyttet mange forskellige enheder.

En nyhed i serien

Den seneste tilføjelse i SpeechLine Digital Wireless-serien er Multi Channel Receiver som fås til enten op til 2 eller op til 4 mikrofoner. Multi Channel Receiveren monteres i lokalet den skal anvendes i, og modtager signalet fra de tilsluttede mikrofoner. Den eneste tilslutning receiveren har brug for er et netkabel - via det styres lyd (Dante), data og strøm. Receiveren kan nemt integreres i eksisterende løsninger (også traditionelle/konventionelle vha. analog udgang), og løsningen kan udvides med yderligere Multi Channel Receivere efter behov.

Udover det rent tekniske, så er den nye Multi Channel Receiver også et æstetisk produkt, som nemmere kan monteres uden at skæmme.

Fremtidssikker

SpeechLine Digital Wireless benytter 1,9 GHz frekvensbåndet, der anses for det mest fremtidssikre frekvensbånd, hvilket betyder at man heller ikke behøver tænke over myndighedernes frekvensændringer.

Løsningen kan udover styring via Sennheisers eget Control Cockpit også styres via alternative systemer som eksempelvis Crestron, hvis dette skulle foretrækkes.

Der er tale om en meget fleksibel løsning, som du nemt vil kunne tilpasse løbende, som behovet opstår i din virksomhed.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat