Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Microsoft Surface Hub 2S - nu i 85"

Peger pilen på Microsoft og Office365 i din virksomhed, kan Surface Hub 2S være værd at tage et kig på - og i starten af 2021 kan den fås i 85".

Afsnit i artiklen

For rigtig mange er valget faldet på Microsoft og Office365, når alle overvejelser omkring native strategi er gjort. Det billede er i virkeligheden kun blevet forstærket som følge af Corona, hvor Microsoft Teams hurtigt er blevet standard hos rigtig mange.

Går du med overvejelser om hvordan du kan udstyre mødelokalet med et device som kan understøtte jeres valg af Microsoft og Office365 og ikke mindst give brugerne oplevelsen af at stå ved noget udstyr de faktisk synes er lækkert, så læs lidt mere om Surface Hub 2S nedenfor.

Hvad er Surface Hub?

Microsoft's 'Surface Hub' er en touchskærm med indbygget computer, som er skabt med kollaboration for øje - både lokalt og på afstand. 

Med sit kamera og indbyggede højttalere kan du let samarbejde via videomøder i Teams.

Men derudover er den kapacative touchskærm fantastisk at arbejde med, når man eksempelvis arbejder med whiteboard-funktionen, som giver mulighed for at arbejde kreativt og frit, ligesom det også fungerer enormt godt når man skal samarbejde i fælles dokumenter.

Surface Hub er skabt til Windows-platformen og har derfor en perfekt integration til alle de kendte Office-applikationer.

Høj kvalitet

Med Microsoft Surface Hub kigger du ikke på markedets billigste løsning, men på en løsning der skabt i høj kvalitet og øje for at sikre en både brugervenlig og genkendelig brugergrænseflade. 

For nogle vil navnet 'Surface' vække genkendelse - det er nemlig også navnet på Microsoft's serie af tablets og laptops, som også er forbundet med høj kvalitet, og som altså er produktfamilie med Surface Hub.

STOR Nyhed - Ny 85" Surface Hub

Hidtil har Surface Hub 2S alene været solgt i 50", men fra starten af 2021 kan den også købes i hele 85".

Sine 85" til trods er det intet problem at få en mobil løsning, som kan flyttes fra mødelokale til mødelokale efter behov. Med den store efterspørgsel på videokonferenceløsninger, kan det netop være en stor hjælp at have en fleksibel løsning, som kan flyttes imellem mødelokalerne.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat