Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Infoskærmsløsninger til plejecentre – til gavn for både beboere, pårørende og personale

I en tid hvor information og hurtig formidling er afgørende, er infoskærme rundt omkring på plejecentret mediet, der hjælper dig med at få din information ud.

Afsnit i artiklen

Indholdet på infoskærmene kan opdeles, så noget indhold vises på skærme i indgangsområderne, noget andet vises, hvor beboerne bor, mens noget tredje vises, hvor personalet færdes.

Vi tilbyder en cloud-baseret løsning, hvor du nemt og enkelt kan opdatere skærmene centralt og have fuld styring over hvilket indhold, der vises hvor. Som administrator kan du også bestemme, hvem der må lægge indhold op, samt hvilke skærme de har adgang til.

Way-finding giver overblik

Din infoskærmsløsning kan også udbygges med way-finding, så pårørende og personale der måske ikke er så stedkendt, nemt og hurtigt kan finde frem til den rette beboer.

Praktisk information – der skaber dialog og god stemning

Typisk vil man på infoskærmene informere om aktiviteter, fødselsdage blandt beboerne, nyt personale og nye beboere. Men også information som madplaner og kommende arrangementer kan være med til at skabe dialog og samtale mellem personalet og beboerne. Slutteligt kan man også gennem billeder og video fortælle historier fra hverdagen, der kan være med til at skabe en god stemning.

Vigtig information – få dit budskab klart og tydeligt ud

I denne tid hvor der er begrænset adgang for pårørende og andre udefrakommende til landets plejecentre, er det vigtigt med klar og tydelig information om, hvad man må, hvor man må færdes og hvem man skal melde ankomst og afgang til. Denne type af information er oplagt at placere på en infoskærm i indgangspartiet. Så kan folk selv tilegne sig informationen, uden at skulle forstyrre personalet for vejledning.

Målrettet indhold til beboere, pårørende og personale

Som tidligere nævnt kan indholdet på infoskærmene tilpasses, lige som du ønsker det. Noget information kan sagtens deles på alle skærme, mens anden information forbeholdes eksempelvis personalet.

Eksempler på information som kunne være tilgængelig for alle, er information om:

 • Dagens og kommende arrangementer
 • Åbnings- og besøgstider
 • Dagens menu
 • Sundhedsvejledninger
 • Telefonnumre på taxa og Flextrafik, samt afgangstider for bus og tog
 • Dagens nyheder (kan være både tekst og video)

Eksempler på indhold der kunne være forbeholdt personalet:

 • Vagtplaner
 • Telefonnumre på vagt- og ansvarshavende
 • Politikker og processer
 • Målsætninger og visioner
 • Personale arrangementer

Ovenstående skal blot ses som inspiration, og har i nogle helt specifikke ønsker, kan disse som oftest implementeres, da platformen er fleksibel og hurtigt kan tilpasses.

Direkte kommunikation til dit personale på farten

En stor del af de ansatte i plejesektoren er ansat i hjemmeplejen som udekørende til kommunernes borgere. Kommunikation og deling af information til denne gruppe ansatte kan være en udfordring, da de som oftest er på vejen, og arbejder på forskellige tidspunkter af døgnet. Mange kommuner benytter sig af ugebreve eller opslag på en traditionel opslagstavle. Det sker dog, at informationen ikke bliver læst eller set i en travl hverdag.

I samarbejde med MediaConnect, der er vores leverandør af infoskærms-software, kan vi tilbyde en mobil app, som alle ansatte kan få på deres telefoner. I app’en kan der kommunikeres på skrift, med billeder eller video. De ansatte kan se mødereferater, nyhedsbreve, tilmelde sig kurser og arrangementer.

App’en giver ledelsen mulighed for dynamisk at få informationen ud til alle, og medarbejderen kan nemt og hurtigt orientere sig og holde sig up-to-date med, hvad der sker.

Klik her for at se video fra Herning Kommune, der er i gang med at implementere app løsningen blandt de ansatte.

Få mere info

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om infoskærmsløsninger til plejecentre, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat