Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Få smuk lyd med B&O Beosound Stage

Hvis den gode lyd ikke kun skal høres men også ses, har det altid givet mening at kigge i retning af B&O. Deres nye soundbar 'Beosound Stage' er ingen undtagelse.

Afsnit i artiklen

Ønsker du et mere eksklusivt mødelokale/kontor, kan soundbaren fra B&O være et spændende bud på et af elementerne i lokalet. Nedenfor kan du læse lidt mere og se billeder af den.

Flere varianter

Der findes flere varianter af B&O Beosound Stage soundbaren. Mens selve enhederne i soundbaren er de samme, varierer udseendet af varianterne. Den fås med en ramme i enten aluminium eller røget eg. Aluminiums-udgaven fås i bronze og naturlig aluminium.

Dermed er der gode muligheder for at tilpasse produktet til lokalets udtryk og stil.

Stående eller liggende

Soundbaren er i øvrigt designet på en måde, som gør det muligt at anvende den, både når den er monteret på væggen, men også når den ligger på en hylde/kommode eller lignende. Noget der også er med til at øge anvendelsesmulighederne.

God og tilgængelig lyd

Flere anmeldere roser soundbaren for sin gode lyd, som egner og tilpasser sig godt til de forskelligartede lydudfordringer man måtte byde den. Den er udstyret med 11 højttalerenheder (4 (4") basenheder, 4 mellemtoneenheder og 3 diskantenheder), og understøtter blandt andet også afspilning via Chromecast, Apple AirPlay og Bluetooth.

Inspiration til et flot mødelokale

Ønsker du inspiration til indretningen af et mødelokale (eller lignende), hvor AV-elementerne understøtter lokalets indretning og design, så kontakt os via formularen nedenfor. I fællesskab med dig sammensætter vi lokalet ned til mindste detalje, så alt fra de helt primære elementer til tilbehørsprodukterne fungerer sammen og fuldender lokalet.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat