Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV CENTER og Sound Hub Denmark indgår samarbejde

AV CENTER har indgået samarbejde med Sound Hub Denmark i Struer og bliver pr. 1. oktober 2020 en del af kontor- og vidensfællesskabet i huset.

Afsnit i artiklen

Salgschef John Lisberg fra AV CENTER Aalborg udtaler; ”Vi har i længere tid fuldt med på sidelinjen og set den store dedikation, der er for konceptet fra alle involverede. Som en af Danmarks førende AV-virksomheder finder vi det naturligt at være i miljøet, hvor nye ideer, produkter og løsninger udformes.”

Sound Hub Denmark er verdens første internationale teknologi- og innovationshub for lyd – en erhvervsklynge for lydvirksomheder. Sound Hub Denmark er et vækstmiljø; et innovativt kontorfællesskab og lydudviklingsmiljø med måle-, værksteds- og testfaciliteter i verdensklasse og med adgang til fagspecialister, mentorer og vidensinstitutioner samt en unik klynge af virksomheder med supplerende kompetencer.

Partnerkredsen omkring Sound Hub Denmark omfatter førende globale aktører inden for den internationale audio industri såsom Bang & Olufsen, Harman, GN Audio, Scan-Speak samt Aalborg Universitet og Danish Sound Cluster. Sound Hub Denmarks vision er at være verdens bedste sted at stifte og udvikle morgendagens innovative lydvirksomheder.

John Lisberg siger ”Sound Hub Denmark har til huse i de historiske bygninger på Peter Bangs Vej i Struer, der tidligere husede Bang & Olufsens R&D afdeling. På sigt vil disse være platform, for servicering af vores kunder i Vestjylland.”

Peter Petersen ved Sound Hub Denmark supplerer; ”AV CENTER vil med deres kompetencer indenfor audiovisuelle installationer til møde-, konference- og eventafholdelse blive en aktiv samarbejdspartner i lydpaletten. Vi ser frem til at kunne byde AV CENTER og deres kunder velkommen.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat