Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Audiokonference og personlige headsetløsninger fra EPOS

Samarbejde på tværs af tid, afstand og lokationer er den nye standard. Med løsninger fra EPOS får du klar lyd og høj taleforståelighed, som sikrer at du får det optimale ud af dine møder og samtaler.

Afsnit i artiklen

AV CENTER er valgt som leverandør af EPOS’ løsninger til audiokonferencer og personlige headset løsninger– uanset om det er på kontoret, hjemmekontoret eller på farten.

Audiokonferenceløsninger

Uanset om onlinemødet foregår på kontoret, i et huddle room eller i et mødelokale, giver god lyd og høj taleforståelighed et mere effektivt møde, hvor I slipper for at gentage jer selv eller bede andre om at gøre det.

EXPAND-linjen fra EPOS tæller audiokonferenceløsninger til både det store mødelokale, enkeltmandskontoret eller hjemmearbejdspladsen.

Udvid din online videomøde løsning med en ekstern bordmikrofon/-højttaler og vær sikker på, at alle kan høre, hvad der bliver sagt. Ved audiokonferencer over telefonen kan du nemt koble din telefon på via Bluetooth.

Personlige headsetløsninger

De personlige headsetløsninger fås målrettet forskellige formål:

  • ADAPT-linjen - headsets til kontoret og når du er på farten
    Headsetløsninger til medarbejdere, der ønsker at kunne arbejde fleksibelt og som ofte arbejder væk fra deres skriveborde, deltager i møder og foretager opkald eller arbejder fra flere forskellige lokationer.
  • IMPACT-linjen - headsets til Call Centre
    Headsetløsninger til medarbejdere, der arbejder i dynamiske callcenter- og kontormiljøer og bruger meget tid ved deres skriveborde, hvor de taler med kunder.

Fælles for alle EPOS headsets er at der er tale om et produkt der er lavet af kvalitetsmaterialer, som er robuste og kan tåle at blive brugt. Flere af modellerne har aktiv støjdæmpning af udefrakommende lyde, så du kan koncentrere dig om din samtale uden at blive forstyrret af omgivelserne.

Ofte er et personligt headset en relativt lille investering, men samtidig er det også noget af det som bliver brugt allermest, og dagligt kan medvirke til en øget medarbejdertilfredshed.

Arbejde hjemmefra og på farten

Løsningerne fra EPOS imødekommer tidens store behov for at arbejde hjemmefra. Både audiokonference og de personlige headsetløsninger er med til at forbedre både video- og audiokonferencer afholdt hjemmefra eller når man er på farten. Med et godt webcam og et EPOS headset er du klar til at holde online videomøder fra hjemmekontoret og ud til hele verdenen på et professionelt niveau.

Om EPOS

EPOS laver high-end audio løsninger til virksomhedsbrug og gaming, og tilbyder nogle af de bedste løsninger på markedet.

Læs mere om EPOS.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat