Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Æstetiske og funktionelle tavleløsninger fra Lintex

Det traditionelle whiteboard har fået en makeover og fremstår nu helt skarpt som et tilbehørsprodukt til mødelokalet, der medbringer stil, kant og funktionalitet. Nedenfor er vist en række eksempler på løsninger fra Lintex.

Afsnit i artiklen

Skrivetavler der forener æstetik og funktion

Fra at være et praktisk element i mødelokalet er nutidens skrivetavler med til at definere lokalet. Du kan få skrivetavler med glas- eller stålkeramisk overflade og med eller uden kant. Skrivetavler der fylder fra gulv til loft og derved giver dig uanet plads at skrive på. Skrivetavler hvorpå du kan montere en skærm (evt. touchskærm) for at kombinere det digitale med den analoge skrivetavle.

På Stockholm Furniture Fair 2020 lancerede Lintex glastavlen Area. Area er en magnetisk skrivetavle i hærdet glas med ramme i massiv eg. Mellem glastavlen og egetræsrammen er der afstand tilsvarende afstanden mellem ramme og lærred på et maleri. Designet er med til at give et eksklusivt udtryk, der vil passe perfekt ind i virksomhedens mødelokale.

Wood mobil - whiteboard

Wood mobile er en mobil whiteboardtavle med en magnetisk stålkeramisk overflade. Ramme og ben er lavet i massiv eg og er en flot kontrast til den hvide skriveoverflade. Wood Mobile fås i 2 størrelser og med sine enkle lige linjer er denne mobile løsning perfekt til hoteller, kontorer og mødelokaler, der har brug for at kunne flytte rundt alt efter behov.

Har du ikke brug for en mobil løsning, men syntes godt om Wood tavlens udtryk, kan serien også købes som tavler, der monteres på væggen.

One mobil - whiteboard og flipover

I stil med Wood mobil er One mobil en mobil whiteboardtavle med en magnetisk stålkeramisk overflade. Dog er udtrykket ganske anderledes end Wood mobiles. Med ramme og ben i enten sort eller hvid, får du her et helt stramt og minimalistisk look.

One fås også som One Flipover, der er en klassisk flipover og som whiteboardtavle til montering på væggen.

Air TV whiteboard

Med Air TV whiteboard får du det bedste fra den analoge skrivetavleverden og de digitale muligheder en skærm giver. Whiteboard tavlen har en stålkeramisk magnetisk overflade og skærmen monteres ved hjælp af det medfølgende beslag. Tavlen har et hulrum, hvor kabler mv. kan skjules. Løsningen kan tilpasses alt efter hvor meget skrivetavle plads du har behov for og med vores store erfaring indenfor skærme, kan vi altid finde en skærm, der passer til dine behov.

For at bringe fremtiden ind i løsningen kunne der på tavlen monteres en interaktiv touchskærm. Med denne får du alle fordelene ved touchskærmen og vil fremover kunne holde mere effektive møder.

Fælles for alle løsninger fra Lintex er at de er fleksible og mulighederne er mange. Kontakt dit lokale AV CENTER allerede i dag for et inspirationsmøde, hvor vi kan fortælle dig mere om fordelene ved en Lintex løsning.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat