Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nye ClickShare-produkter til sikker trådløs skærmdeling

Barco er klar med nye medlemmer til deres ClickShare familie med blandt andet forbedret sikkerhed og videokvalitet.

Afsnit i artiklen

Du kender sikkert allerede Barco ClickShare fra din egen eller andre virksomheder, hvor den i mange mødelokaler er en trofast ledsager. Med brugervenlig som omdrejningspunkt, er Clickshare blevet det oplagte valg for mange der ønsker nem trådløs skærmdeling. Den kendte dongle (knap) hvor du med et enkelt klik får lov at præsentere dit indhold, sikrer let og intuitiv start af dit møde.

Deling via tablet.
1 af 6

To nye produkter

De to nye produkter er henholdsvis ClickShare C-5 og ClickShare C-10. De to produkter har en række lighedspunkter, men også nogle ting der adskiller dem fra hinanden. 

Nogle af forskellene er blandt andet at C-10 tilbyder visning af to kilder på skærmen samtidig, understøtter touchskærme (og de collaboration-muligheder det giver) samt at der medfølger en knap-dongle.

Derfor vil C-5 typisk også være et produkt der er velegnet til huddle møderum og mindre mødelokaler, mens C-10 typisk vil anbefales i de mellemstore og store mødelokaler. 

Sammenligningsskema af de forskellige ClickShare-modeller.
1 af 6

Til syvende og sidst afhænger det dog af jeres ønsker og behov, og er du i tvivl om hvilket produkt der vil være det rigtige for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan i øjeblikket også tilbyde 'Try & buy' hvor du får mulighed for at teste produktet i jeres egne omgivelser, inden I skal træffe en beslutning.

Høj sikkerhed

Produkterne er alle ISO-27001-certificerede, og du får dermed markedets højeste sikkerhedsstandard. Den forbedrede sikkerhed har været et vigtigt område for Barco i forbindelse med lanceringen af deres nye produkter.

Derudover tilbyder Barco 5 års garanti på deres produkter, hvilket også kan medvirke til ro i maven.

Forbedret videokvalitet

Med de nye produkter i Barco ClickShare-familien er videokvaliteten også blevet løftet. Det betyder blandt andet at 4K-opløsning nu understøttes. 

4K-opløsning understøttes nu af ClickShare.
1 af 6

For at få en ide om den forskel det gør, vil vi foreslå at du tager fat på os, så du selv kan se og prøve Barco ClickShare i et af vores 5 showrooms. 

Kom godt i gang med C-5 og C-10

Er ClickShare C-5 eller C-10 dit første Barco-produkt, er der som sagt mulighed for at benytte sig af 'Try & buy', så du kan teste produktet godt af. 

Men har du i forvejen et eller flere Barco-produkter, som du ønsker at opgradere, er der også en række særlige 'Buyback'-tilbud, hvor vi tager dit gamle Barco-produkt i bytte, og i modydelse kan tilbyde en yderst fordelagtig pris på dine nye ClickShare produkter.

Har du et ønske om at benytte et mødelokales videokonference-udstyr, vil du skulle se på nogle af Barcos produkter i CX-serien.

Gense vores webinar 'Det trådløse mødelokale'

Den 23. juni 2021 afholdte vi et webinar om 'Det trådløse mødelokale', hvor vi bl.a. også fortalte mere og demonstrerede de nye produkter fra Barco.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat