Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Ny touchskærm fra Clevertouch i 98"

Clevertouch er for første gang klar med en 98" touchskærm, og der er mange steder hvor den store touchskærm kan være det helt rigtige valg.

Afsnit i artiklen

I februar 2021 kunne Clevertouch lancere deres store nyhed Clevertouch 98" Pro. 

Har jeg brug for en 98" touchskærm?

Det er et fornuftigt spørgsmål at stille sig selv, og svaret vil nok være: det kommer an på hvor og hvordan den skal anvendes. Nogle af de oplagte steder hvor de 98" kan give god mening kunne være i store undervisningslokaler, auditorier, og aulaer. Men også i de større mødelokaler kan touchskærmen komme til sin ret.

I undervisningssammenhæng viser undersøgelser at mere end halvdelen af eleverne i en klasse har svært ved at læse hvad der står, hvis en 70" skærm benyttes. Det vil en større skærm naturligvis kunne rode bod på.

For at finde den passende skærmstørrelse kigger vi på

  • Lokalets indretning - hvor langt er folk fra skærmen (både i bedste og værste fald) og hvilke muligheder har vi i lokalet.
  • Betragtningsvinkel - hvor meget vil folk skulle dreje hovedet (både horisontalt og vertikalt) fra deres naturlige placering for at kunne se skærmen. Dette bør især være et fokusområde ifm. undervisningslokaler, hvor undervisningsmodtagere skal sidde i relativt lang tid.
  • Anvendelsesformål - hvad skal skærmen bruges til.

Vi hjælper naturligvis gerne med rådgivning om hvad den passende størrelse vil være i netop jeres situation.

Markedets bedste og Danmarks mest solgte touchskærm

Med den nye 98" får du fortsat de gode funktioner fra Clevertouch, som gør at vi godt tør tillade os at udråbe dem til nogle af de allerbedste touchskærme på markedet.

Det betyder bl.a. at du får Clevershare, som gør det muligt at tilslutte op til 50 enheder med op til 6 delte skærmbilleder samtidig. Clevershare app'en fås til Windows, Mac, Chromebook, iOS og Android og gør det på den måde nemt at dele fra langt de fleste enheder. Læs mere om Clevershare.

Se også nogle af de mange andre gode features, der kendetegner på vores nyhedsside om Impact, Impact Plus og UX Pro.

Nå hele touchskærmen

Med en touchskærm i så stor en størrelse, kan der hurtigt blive behov for at kunne justere højden, for at kunne benytte hele skærmen.

Dette kan nemt klares med et hæve-sænke beslag. Her har vi rigtig positive erfaringer med BalanceBox der gør justeringen hel naturlig, da du ubesværet kan flytte skærmen op og ned med hånden. BalanceBox fungerer ved hjælp af en kontravægt, som gør justeringen meget nem uden brug af en motor.

Vil du høre mere om den nye Clevertouch 98" Pro eller touchskærme i øvrigt, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat