Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Ny mikrofonserie fra Sennheiser – EW-DX

EW-DX er en digital mikrofonserie fra Sennheiser, som passer til alt fra scenen til konferencelokalet. Vi har taget et kig på nogle af de nyeste features på Sennheiser EW-DX-mikrofonsystemet, som du kan læse mere om nedenfor.

Afsnit i artiklen

Sennheiser er vel nok en af de allermest kendte mikrofon- og hovedtelefon-producenter i verden. Den tyske virksomhed blev grundlagt i 1945 og er fast leverandør til AV CENTER gennem mange år. Nu er de klar med deres EW-DX-serie, som har fokus på at gøre det nemmere at benytte samt nemt at skalere efter behov.

Se introduktionsvideo fra Sennheiser.

Nem at indstille

Har man arbejdet med trådløse mikrofoner, så ved man også at opsætningen af disse kan være lidt af en jungle i forhold at få indstillet udstyret helt optimalt. Den del har man forsøgt at gøre meget nemmere med EW-DX-serien, hvor du blot ved at aktivere ’Auto Scan’ automatisk får tildelt de mest optimale frekvenskanaler og udnytter dem mere effektivt.

Derudover er det nemt at danne sig et overblik over alle ens enheder i ’Sennheiser Control Cockpit’, som vi også kender fra tidligere. Men det er faktisk også muligt at benytte Sennheiser Smart Assist app’en (til iOS og Android), som også giver dig en række indstillingsmuligheder lige ved hånden.

Sennheiser Smart Assist App
1 af 6

Ingen tape eller Dymo på mikrofonen

En anden af de features vi er faldet for, er tilføjelsen af et E-Ink display på mikrofonen, som selv når mikrofonen er slukket, viser en label, så du nemt kan afkode hvor mikrofonen hører til. Det er rigtig smart tænkt, og noget der betyder at du ikke længere behøver at sætte hverken Dymo-labels eller tape på mikrofonen.

e-Ink display på mikrofon og lommesender (beltpack) på Sennheiser EW-DX.
1 af 6

Sammen med den mere diskrete antenne på lommesenderen, synes vi således godt man kan argumentere for at der er gjort nogle æstetiske tanker i udviklingsprocessen af serien.

Praktiske opladningsmuligheder

Til både lommesender (beltpack) og håndholdt mikrofon kan du bruge klassiske AA-batterier, men du kan også benytte en genopladelig batteripakke der giver op til 12 timers driftstid. Almindeligvis vil du så i langt de fleste situationer have dækket dit behov af batteripakken, men skulle det alligevel være glippet med at få genopladet, så er det en tryghed at vide, at man altid kan indsætte 2 stk. AA-batterier og være kørende igen.

Selve genopladningen foregår via en ny ladestander, der har to slots som begge kan lade mikrofon og lommesender. Har du brug for opladning af flere enheder, kan flere ladestandere kobles sammen (op til 5 standere) men forsat blot benytte én strømforsyning. Det vil således være muligt at oplade op til 10 enheder samtidig via en enkelt strømforsyning.

Ladestanderen har to slots som hver kan indeholde en mikrofon eller en lommesender.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat