Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Ny mikrofonserie fra Sennheiser - Evolution Wireless Digital

Sennheiser er klar med deres Evolution Wireless Digital-serie. Indenfor serien har Sennheiser sammensat en række sæt, som passer til forskellige formål, men alle har det til fælles at du får digital og trådløs overførsel helt uden støj.

Vigtige funktioner

Der er mange nyttige funktioner i serien, og helt generelt er det rigtig positivt at se, at serien har mange af de funktioner man ellers typisk kun ser på highend-produkter.

Nedenfor har vi fremhævet nogle udvalgte features.

Digital trådløs forbindelse
Den digitale trådløse forbindelse giver mulighed for et stort frekvensspænd, og sikrer dermed at interferens og støj fra andet udstyr let kan undgås. Og hvad der er endnu bedre, så kan udstyret selv hjælpe dig med at finde den bedste frekvens.

Brugervenlig app
Vi sørger naturligvis for at udstyret er tilpasset og justeret til lokalet og omgivelserne samt det/de specifikke anvendelsesformål, men har du alligevel et ønske om, at kunne tilpasse indstillingerne er det muligt via Sennheisers app ’Sennheiser Smart Assist’ som fås til Android og iOS. Sennheiser har i høj grad forsøgt at gøre produktet mere brugervenligt, og nemmere at betjene på slutbrugerniveau.

Vanlig høj kvalitet
Sennheiser har i mange år været en af AV CENTERs foretrukne leverandører når det handler om at vælge gode og holdbare mikrofonløsninger, og også i dette tilfælde er der tale om et robust produkt i høj kvalitet.

Forskellige pakker

Som nævnt indledningsvis er der sammensat en række pakker, som taler ind i forskellige behov. Der findes eksempelvis en pakke med en lavalier (knaphuls)-mikrofon, en pakke med håndholdt mikrofon eller en kombinationspakke samt flere andre muligheder.

Tag endelig fat I os og fortæl lidt om dine behov, så sørger vi for at du får den helt rigtige produktsammensætning.

Kontakt os

Vil du høre mere om Evolution Wireless Digital eller andre mikrofonløsninger fra Sennheiser, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat