Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Ny loftsmikrofon fra Shure - MXA920

Efterfølgeren til en af de allerbedste loftsmikrofoner på markedet er nu klar. Mikrofonen har de samme gode egenskaber som sin forgænger, men også en række forbedringer. Bliv klogere på Shure MXA920 nedenfor.

Afsnit i artiklen

Som dem der i Danmark har solgt flest Shure MXA910 loftsmikrofoner, er vi i AV CENTER naturligvis spændte, når en efterfølger melder sin ankomst. Heldigvis er MXA920 en værdig efterfølger, med både visuelle samt software- og hardwaremæssige forbedringer.

Automatic Coverage

Shure har med MXA920 introduceret en mulighed for nemt at installere og indstille sin loftsmikrofon, som i mange tilfælde vil give en opsætning der fungerer tilfredsstillende og sørger for, at opfange lyden fra mødedeltagerene, men udelade unødig støj.

Muligheden kaldes 'Automatic Coverage' og er der tale om et relativt enkelt mødelokale, behøver du typisk ikke tilpasse dette yderligere. Viser det sig alligevel ikke at være fyldestgørende, kan det naturligvis justeres, ligesom at automatikken også helt kan slås fra og i stedet opsættes manuelt.

I videoen nedenfor kan du opleve og se blandt andet denne feature.

Shure's præsentationsvideo af MXA920.

Nu også rund

Som noget nyt er det også muligt at købe loftsmikrofonen i en rund udgave. Hardware-mæssigt er der ingen forskelle mellem den runde og firkantede version, så det handler alene om hvad man synes passer bedst ind i lokalet.

1 af 6

Den firkantede udgave fås i hvid, mens den runde udgave fås i tre farver: hvid, sort og alu.

Forbedret lydkvalitet

Sammen med førnævnte er der også blevet plads til at forbedre lydkvaliteten ved bredere frekvensgang og øget præcision ift. den retningsbestemte lydmodtagelse. Den samlede oplevelse for modtagerne af lyden, vil derfor også være forbedret og du slipper for gentagelser og misforståelser.

Shure MXA920 monteret i mødelokalet.
1 af 6

Den præcise afkodning af mødedeltagernes placering medvirker også til en bedre automatiseret kameraløsning (så kameraet hurtigere kan fokusere på den talende) og voice lift (forstærkning af stemmerne fra en del af et lokale, så andre i lokalet tydeligt kan høre dem).

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat